x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Kate Moss se mărită cu Jamie Hince de la The Kills

Kate Moss se mărită cu Jamie Hince de la The Kills

de Jurnalul National    |    26 Mar 2008   •   00:00

Top modelul Kate Moss a anunţat, pe când se afla într-o vacanţă romantică în Olanda, că se căsătoreşte cu iubitul său, Jamie Hince, chitaristul trupei The Kills, informează The Sun

Top modelul Kate Moss a anunţat, pe când se afla într-o vacanţă romantică în Olanda, că se căsătoreşte cu iubitul său, Jamie Hince, chitaristul trupei The Kills, informează The Sun, citat de Mediafax. Top modelul britanic, aflată într-o vacanţă romantică în Olanda, a anunţat într-un bar din Amsterdam că se va căsători cu iubitul său, Jamie Hince, în vârstă de 39 de ani. "(Kate, n.r.) a intrat râzând şi părea puţin ameţită. Mulţi fani i-au făcut fotografii cu telefoanele mobile. Ea le-a spus «Mă căsătoresc». O fată a întrebat-o «Când?», iar ea i-a răspuns «Curând»", a declarat un martor. Kate, în vârstă de 34 de ani, a mai vorbit de viitoarea căsătorie şi cu un jurnalist de modă pe care l-a întâlnit în Cafe Tabac din Amsterdam. Trupa The Kills a susţinut, la sfârşitul săptămânii trecute, un concert la Amsterdam, după care, luni, a plecat la Bruxelles.


Moss şi Hince au o relaţie din vara anului 2007. Cei doi s-au cunoscut la câteva luni după ce Kate s-a despărţit de Pete Doherty, solistul trupei Babyshambles, cu care a avut o relaţie destul de tumultoasă aproape doi ani. În februarie, Moss a declarat că îşi doreşte foarte mult să devină din nou mamă. Moss, care a avut relaţii cu vedete precum fotograful Mario Sorrenti şi actorul Johnny Depp, are o fiică, Lila Grace, în vârstă de 6 ani, cu Jefferson Hack, editorul publicaţiei Dazed & Confused.

×
Subiecte în articol: magazin