x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Kate nu se mai mărită cu prinţul William

Kate nu se mai mărită cu prinţul William

de Sînziana Stancu    |    01 Apr 2011   •   14:50
Kate nu se mai mărită cu prinţul William

Informaţia istorică s-a aflat azi dimineaţă dintr-o sursă de încredere de la Palatul Buckingham. Familia regală este consternată şi tot regatul insular plânge că şi-a pierdut prinţesa. Astfel, pe 29 aprilie, nu se va mai auzi nici un clopot de nuntă în Westminster Abbey.

Fireşte, toată lumea se întreabă ce a determinat-o pe logodnica prinţului să renunţe la el. S-a aflat şi răspunsul, dar de data asta, de la o prietenă a familiei Middleton. Ca şi soacra ei decedată, prinţesa Diana, Kate a cedat nervos din cauza presiunilor presei, care se ţine scai de ea, urmărindu-i şi comentându-i orice gest de când şi-a anunţat logodna cu William, în decembrie. În afară de asta, Kate e chinuită aproape noapte de noapte de un coşmar, în care, în drumul spre Altar, în locul rochiei de mireasă, poartă celebra ei rochiţă din dantelă neagră, transparentă, cu care a defilat pe podium la parada de modă în scopuri caritabile din 2001. Atunci urma facultatea şi aşa, William, colegul ei de universitate, a remarcat-o prima oară, îndrăgostindu-se iremediabil de ea. Se pare că acest vis ar fi “cheia” anxietăţii căreia Kate i-a căzut pradă.

În fine, Pippa, sora ei mai mică, dezvăluie că în ciuda a tot şi a toate, Kate îl iubeşte pe William enorm şi că nu s-ar fi despărţit certaţi. Din contră, el ar fi înţeles-o.

Hotărâtă să se retragă în anonimat, Kate a părăsit încă de ieri noapte Londra şi s-a retras în locurile unde a copilărit, adică în Berkshire, o regiune din sudul Angliei. Deocamdată, ea nu vrea să facă nici un comentariu public despre decizia şocantă pe care a luat-o, dar se zvoneşte că după ce îşi va reveni din depresie, ar vrea să-şi reia locul în afacerea de familie, de vânzări online,  ”să ducă o viaţă normală” şi “pe cât posibil, tot cu prinţul William”, după cum a mai dezvăluit o rudă mai îndepărtată din familia lui Kate. Ce nu se ştie însă, este dacă prinţul va accepta să renunţe la obligaţiile sale regale, aşa cum a făcut unul dintre înaintaşii lui,  Edward al VIII-lea, şi să dedice fericit, până la adânci bătrâneţi, ca un om obişnuit, marii lui iubiri.

P.S. : Totuşi, nunta va avea loc pe 29 aprilie şi va fi una cum rar a mai văzut Pământul, pentru că ceea ce s-a scris aici, este doar o glumă de 1 Aprilie, 100% “british”... 

×