x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Kylie Minogue va anunţa, în mai, la Praga, căsătoria sa cu Olivier Martinez

Kylie Minogue va anunţa, în mai, la Praga, căsătoria sa cu Olivier Martinez

28 Mar 2008   •   00:00

Cântăreaţa australiană Kylie Minogue va anunţa căsătoria sa cu actorul francez Olivier Martinez în timpul concertului său prevăzut pentru data de 12 mai, la Praga, informează Mediafax. Potrivit site-ului de ştiri cehwww.idnes.cz, cântăreaţa, care va sărbători împlinirea a 40 de ani în mai, este aşteptată la Praga în cadrul turneului său european Kylie X2008

Cântăreaţa australiană Kylie Minogue va anunţa căsătoria sa cu actorul francez Olivier Martinez în timpul concertului său prevăzut pentru data de 12 mai, la Praga, informează Mediafax. Potrivit site-ului de ştiri cehwww.idnes.cz, cântăreaţa, care va sărbători împlinirea a 40 de ani în mai, este aşteptată la Praga în cadrul turneului său european Kylie X2008, după un concert care va fi susţinut la Frankfurt, Germania. În sprijinul afirmaţiilor despre acest viitor mariaj, despre care presa internaţională speculează de câteva luni, site-ul de internet îl citează pe administratorul agenţiei cehe însărcinate cu acest concert, Jarda Hainzel, potrivit căruia, "numărul de bilete VIP cerute de echipa lui Kylie pentru concertul de la Praga depăşeşte numărul obişnuit". Kylie Minogue şi-a început cariera ca actriţă, cu un rol în serialul australian "Neighbours". După succesul primelor două single-uri, "Locomotion" - care a staţionat pe primul loc în topul australian timp de şapte săptămâni - şi "I Should Be So Lucky" - care a impus-o în topurile din lumea întreaga - Kylie a ales să se concentreze exclusiv asupra muzicii. Pe parcursul carierei, Minogue a reuşit să vândă peste 40 de milioane de albume în întreaga lume.



Ultimul turneu al lui Minogue a fost amânat după ce cântăreaţa a fost diagnosticată cu un cancer la sân, în mai 2005. Ea a anulat concertele pe care trebuia să le susţină în cadrul turneului "Showgirl". În noiembrie 2005, aceasta a început şedinţele de radioterapie la Paris, apoi a mai urmat câteva şedinţe de chimioterapie pentru a ucide ultimele reminiscenţe ale cancerului. În ianuarie 2006, Kylie a aflat că a învins această boală. În noiembrie 2006, Minogue şi-a reluat cu succes turneul "Showgirl", care s-a încheiat anul trecut. Învingătoare în lupta cu boala, artista a revenit în forţă anul acesta cu un nou album, "X", care va fi promovat în cadrul turneului KYLIEX2008, ce va cuprinde - pentru prima data în cariera lui Kylie - şi România. Kylie, în vârstă de 39 de ani, şi Olivier Martinez, în vârstă de 42 de ani, au pus capăt relaţiei lor, care a durat patru ani, în februarie 2007, în urma unor speculaţii că actorul ar fi înşelat-o. Kylie a negat, însă, faptul că fostul ei iubit i-a fost infidel. În ultimele luni, cei doi au fost surprinşi în ipostaze intime în diverse locuri, însă Minogue nu a confirmat o eventuală împăcare.

×
Subiecte în articol: magazin kylie minogue