x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Lacrimile lui Ianukovici la concurenţă cu Ochii lui Dobrin

Lacrimile lui Ianukovici la concurenţă cu Ochii lui Dobrin

de Vitalie Calugareanu    |    17 Ian 2008   •   00:00
Lacrimile lui Ianukovici la concurenţă cu Ochii lui Dobrin

16:15 • În Ucraina a apărut vinul "Bucuria Iuliei" şi ţuica "Lacrimile lui Ianukovici". Conform presei din această ţară nu este exclus să asistăm la un nou scandal între Ucraina şi România, motivul fiind dat de asemănarea numelui acestei ţuici cu o alta, românească, „Ochii lui Dobrin”.

În Ucraina a apărut vinul "Bucuria Iuliei" şi ţuica "Lacrimile lui Ianukovici". Conform presei din această ţară nu este exclus să asistăm la un nou scandal între Ucraina şi România, motivul fiind dat de asemănarea numelui acestei ţuici cu o alta, românească, „Ochii lui Dobrin”.

 

Vinificatorii locali au prezentat noile produse în cadrul festivalului "Cervene vino", care s-a desfăşurat în oraşul Mukacevo, regiunea Transcarpatia. În cadrul aceluiaşi festival au mai fost prezentate vinurile "Coaliţia extinsă" şi "Şufrici în pocal" – Nestor Şufrici fiind ex-ministrul al Ucrainei pentru situaţii excepţionale, originar din Transcarpatia. În total, în perioada desfăşurării festivalului au fost vîndute 400 litri de vin cu denumiri "politice". Băuturile au fost comercializate la preţul de un dolar pentru 200 de grame.

×
Subiecte în articol: magazin