x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Lady Gaga a revoltat asociaţiile pentru persoane cu handicap, apărând pe scenă într-un scaun cu rotile (Video)

Lady Gaga a revoltat asociaţiile pentru persoane cu handicap, apărând pe scenă într-un scaun cu rotile (Video)

15 Iul 2011   •   17:55
Lady Gaga a revoltat asociaţiile pentru persoane cu handicap, apărând pe scenă într-un scaun cu rotile (Video)

Pentru Lady Gaga, criticile nu sunt ceva nou, ea fiind 'taxata' de-a lungul vremii pentru socurile vizuale pe care le-a produs. Insa, de aceasta data, pare sa fi intrecut cu adevarat masura, cauzand o adevarata revolta in randul asociatiilor pentru persoane cu dizabilitati, dupa ce a iesit pe scena... intr-un scaun cu rotile, in fata a 1.000 de spectatori, in timpul unui concert de la Sydney.

Dupa cel de-al saselea cantec, dintr-un set de zece, Gaga si-a schimbat costumatia, aparand pe scena intr-un scaun cu rotile. Desi spectacolul sau a fost extrem de apreciat de fani, cantareata a generat o reactie negativa din partea reprezentantilor fundatiei pentru persoane cu dizabilitati 'Life Rolls On', care au declarat ca ii respecta manifestarile artistice, insa o invita sa se documenteze ceva mai mult despre cei 5,6 milioane de americani care sufera de paralizie. 'O invit personal pe Lady Gaga sa ia parte la una dintre intalnirile noastre, unde paraplegicii fac surf si patineaza, ca sa vada si ea cat de multe lucruri poti face atunci cand esti intr-un scaun cu rotile. Poate ca acesta va fi cel mai mare soc pentru ea, din nefericire noi nu folosim scaune cu rotile pentru a soca publicul', a declarat, ironic, Jesse Billauer, fondatoarea “Life Rolls On'.

Reactiile negative au aparut imediat si pe Twitter. 'Draga Lady Gaga, ce-ar fi daca, in loc sa te plimbi cu un scaun cu rotile, te-ai folosi de celebritatea ta pentru a ne scoate pe noi din ele', a scris un reprezentant al Roman Reed Foundation.

Lady Gaga nu se afla la prima aparitie de acest gen, ea apeland la un scaun cu rotile si pentru filmarea videoclipului Paparazzi, unde personajul sau este impins de balcon dintr-un hotel.

×
Subiecte în articol: handicap reactii concert critica Lady Gaga