x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Lady Gaga şi-a uitat rochia acasă... din nou

Lady Gaga şi-a uitat rochia acasă... din nou

17 Feb 2011   •   16:05
Lady Gaga şi-a uitat rochia acasă... din nou

Părea să fie baza unei ţinute elegante, însa Lady Gaga pare să fi uitat un mic accesoriu acasa... rochia, care ar fi urmat în mod normal să acopere lenjeria în care a plecat cântăreaţa către studioul ei de înregistrări din Los Angeles. Dar acest lucru nu este deloc neobişnuit pentru excentrica interpretă. Deşi poate fi ultimul trend în materie de modă, ţinuta ei pare, însă, puţin cam... neterminată.

O astfel de ţinută "banală" nu poate, însă, să întreacă "ţinuta" pe care a purtat-o Gaga la premiile Grammy. Cântăreaţa nu doar că a venit la ceremonie purtată pe braţe într-un ou imens, dar ea susţine că a stat şi la "incubat" timp trei zile, totul de dragul artei. "Am stat acolo timp de 72 de ore. Şi a fost o experienţă foarte creativă. A fost exact timpul necesar pentru a mă pregăti, gândindu-mă la înţelesul melodiei "Born This Way" şi pregătindu-mă pentru spectacol. Chiar mi-am dorit să mă nasc pe scenă", a  spus Gaga, citată de DailyMail.

Hit-ul "Born This Way" i-a adus cântăreţei o nouă performanţă, fiind prima melodie care atinge un număr de vânzări digitale record în prima săptămână. "Born This Way" a fost descărcată de 448.000 de ori de pe internet în nici şapte zile de la lansare. Totodată, hitul a ajuns pe locul întâi în topul Bilboard, fiind cea de-a 1000-a melodie pe locul întâi din istoria acestui clasament, înfiinţat în 1958. Lady Gaga a declarat că această clasare este cel mai important eveniment din cariera sa până acum. Melodia "Born This Way" va fi inclusă pe albumul pe care Gaga îl va lansa în luna mai 2011. (foto: dailymail.co.uk)

×
Subiecte în articol: moda fashion Lady Gaga