x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Larisa Popa, noua Miss Universe România

Larisa Popa, noua Miss Universe România

30 Iul 2011   •   10:10
Larisa Popa, noua Miss Universe România

In acest an, Miss Universe Romania a reusit sa se inscrie sub deviza olimpismului lui Pierre de Coubertin - "Ai reusit, continua! N-ai reusit, continua!", din noianul de frumuseti autohtone ce s-au inscris in concurs castigatoare fiind aleasa Larisa Popa, participanta pentru a doua oara.

Larisa Popa are 24 de ani, este din Slatina si antropometric s-a prezentat pe scena cu dimensiunile 88/62/93, bine fundamentate pe o inaltime de 1,75 metri. La capitolul pregatire profesionala, castigatoarea titlului de Miss Universe Romania 2011 a reusit sa imbine marketingul, fiind absolventa a Facultatii de marketing din cadrul Universitatii Spiru Haret, cu asistenta farmaceutica, terminand si cursurile Scolii Postliceale Medicale.

Desi nu a scapat de emotiile mari, despre care spune ca au constituit cauza esecul de la precedenta participare, Larisa, incoronata Miss Universe Romania, promite fanilor concursului o clasificare peste performanta obtinuta secolul trecut, in 1930, de Mariana Mirica - ocupanta locului trei in acel an.
"Nu am castigat coroana de miss de prima data pentru ca atunci consider ca am fost coplesita de emotii si nu am facut tot ceea ce mi-a stat in putinta. Anul acesta am venit mult mai sigura pe mine, am invatat din greselile pe care le-am facut anul trecut, am crezut cu tarie in propria mea persoana si mi-am zis ca o sa am puterea sa castig. Am dat tot ceea ce am putut si, dupa cum puteti vedea, am un milion de emotii dar coroana este pe capul meu", a declarat Larisa Popa.

Larisa va reprezenta Romania, pe 12 septembrie, la Sao Paulo, Brazilia, la cea de-a 60-a editie a concursului de frumusete Miss Universe. Cum finala bate la usa, antrenamentele la cele trei probe de concurs - costum de baie, rochie de seara si interviu, se vor intensifica si vor ocupa mare parte din viata Larisei, la fel ca si dorinta pentru pace in lume si salvarea speciilor pe cale de disparitie...

×