x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Letiţia Enache

Letiţia Enache

de Roxana Ioana Ancuta    |    18 Ian 2008   •   00:00

Cine i-a declarat Letiţiei că este cea mai frumoasă femeie din lume!?

 

Mult timp, ai lucrat ca model. Unul bine cotat, având în vedere faptul că ai avut multe şi importante contracte prin străinătate. Ce regreţi din această experienţă?

 

Nu regret nimic. Poate doar faptul că am renunţat prea devreme, deşi apariţia pe lume a lui Vlad compensează absolut orice.

 

 

Ce sfat sincer le dai fetelor care vor să se apuce de modelling?

 

Modellingul este o meserie. Şi nu una uşoară. Le-aş sfătui ca înainte să pornească pe acest drum să fie conştiente de toate implicaţiile: concurenţă foarte mare, rigurozitate, seriozitate.

 

 

Ţi s-a propus la un moment dat un pictorial în Playboy. Se spune că ai refuzat oferta din considerente de “căsnicie”. Acum, divorţată fiind, ai fi tentată să accepţi propunerea Play­boy?

 

Într-adevăr, “se spu­ne”. De fapt, adevărul este că subiectul nu are nici o legatură cu mariajul şi nu cred că voi apărea vreodată în pictorialele Playboy.

 

 

Visezi să-ţi deschizi o firmă care să se ocupe cu orga­ni­za­rea nunţilor. Ideea ţi-a venit inspirată fiind din emisiunea “Nuntă în 48 de ore” de la Prima TV?

La câte pre­gătiri de nuntă am luat parte în timpul fil­mărilor pentru emisiune, mă gân­deam că aş fi putut să-mi des­chid o astfel de firmă. Subiectul nu este defi­nitiv închis.

 

Cum vezi tu o nuntă de vis?

Mi-e greu să mă gândesc acum la acest subiect, dar cred că fiecare cuplu este unic şi nu aş putea ge­neraliza.

 

 

De asemenea... ai vrea să ai şi o clinică de recuperare. În­treprinzi ceva în acest sens sau doar ţi-ar plăcea să te ocupi şi de aşa ceva?!

 

Proiectul cu cli­nica de recuperare ţine de faptul că am studiat fiziokinetoterapia la Facultatea de Medicină. Este un proiect la care ţin şi care se va materializa.

 

 

Declarai că pentru a te menţine în formă mănânci foarte multă ciocolată. Cum reuşeşti?

Adevărul este că am un program foarte dezordonat şi nici regimul meu alimentar nu face excepţie. Este adevărat că mănânc multă ciocolată, dar, având în vedere că sar peste multe mese, trebuie să-mi asigur cumva energia.

 

 

Cum îţi petreci timpul cu Vlăduţ, băieţelul tău, şi care a fost cel mai dulce cuvânt pe care ţi l-a adresat?

 

Dimineaţa îl duc la grădiniţă, la prânz îl iau de acolo, vorbim foarte mult pe drum şi ne povestim o grămadă de lucruri, la prânz dormim împreună, iar seara mergem în vizită sau la un loc de joacă. Cuvinte dulci îmi spune în fiecare zi. Aseară, de exemplu, mi-a declarat că sunt cea mai frumoasă femeie din lume.

 

 

Ce proiecte ai pentru 2008?

 

Mi-am propus să învăţ să trăiesc cli­pa... în ce mă priveşte. Profesio­nal, sunt convinsă că voi şti să aleg ceea ce va fi mai bine pentru mine.

×
Subiecte în articol: cover story