x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Letitia - Nunta in 48 de ore

Letitia - Nunta in 48 de ore

16 Feb 2007   •   00:00
Letitia - Nunta in 48 de ore

Letitia Enache vrea sa aduca un strop de fericire tinerilor indragostiti
Din sumar: Rauta)cizme - Tara lu’ Papura Voda! / Vedete - Catalina Mihaescu / Film - Rocky Balboa seintoarce! / Carte - Dune / Muzica - Hilary, cu dragoste / Muzica - Ozzy / Punctul pe G - Penisul si sensibilitatea / PSI - Fantezii sexuale / Mistere/Stiinta - Expresia fetei este ereditara / Sport - Optimile Champions League / Documentar - Mitraliera / Seriale & Telenovele / Viata langa Fran /



Letitia Enache vrea sa aduca un strop de fericire tinerilor indragostiti

Din 20 februarie, la Prima TV incepe un nou reality-show: "Nunta in 48 de ore". O emisiune care pune la dispozitia indragostitilor 10.000 de lei si 48 de ore pentru a pune la punct toate detaliile unei nunti.

Ajutam tinerii indragostiti fara posibilitati financiare deosebite sa-si organizeze nunta la care au visat, iar dupa primele filmari am reusit sa facem multi tineri fericiti"
Letitia Enache

REGULI. Perechile nu au voie sa faca nici o pregatire pentru casatorie pana la inceperea emisiunii. Ei vor afla ca au fost selectati, in momentul in care Letitia Enache (prezentatoarea show-ului) le va bate la usa si va da startul pregatirilor, inmanandu-le banii. In timpul acordat, perechea trebuie sa parcurga toate etapele organizarii unei nunti: rochia de mireasa si costumul de mire, nasii, verighetele, fotograful, lautarii, programarea la starea civila si biserica, rezervarea restaurantului si… invitatiile. Casatoria civila, cununia religioasa si petrecerea trebuie sa se desfasoare in locatii diferite, iar numarul de invitati nu trebuie sa fie mai mic de 50, incluzand mirii, nasii, si rudele. Cei care vor reusi sa se casatoreasca in 48 de ore, incadrandu-se in suma oferita de Prima TV, vor primi la final un premiu in valoare de 1.000 de euro.

EXPERIENTA. Pentru Letitia Enache filmarile n-au fost deloc dificile, dimpotriva. "Mai grele sunt deplasarile prin tara, care ma tin cateva zile pe saptamana departe de familie. Le-am promis insa lui Razvan si lui Vlad ca vom recupera dupa terminarea filmarilor", a adaugat vedeta Prima TV.

×