x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Liga 1/ Pele, legitimat la “U” Cluj

Liga 1/ Pele, legitimat la “U” Cluj

de Ovidiu Ciutescu    |    19 Feb 2008   •   00:00

12:48 •  Brazilianul Edson Nascimento şi belgianul Pieter Merlier au semnat contracte pe doi ani şi jumătate cu Unviersitatea Cluj, a declarat luni preşedintele clubului ardelean, Anton Doboş. Rămâne de vazut dacă brazilianul, lăudat de clujeni pentru calităţile sale, va reuşi să mulţumească suporterii, mai ales că poartă un nume celebru…Edson Nascimento, Pele pentru cei care au trăit şi văzut fotbalul în anii ’60 – ‘70.

Brazilianul Edson Nascimento şi belgianul Pieter Merlier au semnat contracte pe doi ani şi jumătate cu Unviersitatea Cluj, a declarat luni preşedintele clubului ardelean, Anton Doboş. Rămâne de vazut dacă brazilianul, lăudat de clujeni pentru calităţile sale, va reuşi să mulţumească suporterii, mai ales că poartă un nume celebru…Edson Nascimento, Pele pentru cei care au trăit şi văzut fotbalul în anii ’60 – ‘70.

ACHIZIŢII. Mijlocaşul brazilian Edson Nascimento a sosit în probe la Cluj în urmă cu două zile şi i-a convins repede pe oficialii echipei să îl transfere, în timp ce portarul belgian Pieter Merlier a evoluat 90 de minute într-o partida amicală a clujenilor disputată în Antalya, reuşind să impresioneze conducerea tehnică a Universităţii.  Edson a jucat ultima dată la FC Santa Cruz, din Brazilia, iar portarul Merlier a evoluat înainte de a veni la Cluj la echipa israeliană Maccabi Herzliya, de unde a plecat după un conflict cu preşedintele clubului.  Portarul belgian şi-a exprimat convingerea că formaţia clujeană va reuşi la finalul campionatului să îşi îndeplinească obiectivul, evitarea retrogradării: "Am jucat în Belgia mai multe sezoane, am participat în Cupa UEFA şi pot spune că jucătorii de aici nu sunt cu nimic mai prejos. O să luptăm să rămânem în prima ligă. M-am uitat pe clasament şi cred că ne putem salva. Mai întâi trebuie să credem cu adevărat în acest lucru. Faptul că la Universitatea Cluj au ajuns atât de mulţi jucători în această pauză înseamnă că lucrurile încep să se mişte. Eu voi face parte din viitorul proiect numit "U" Cluj".

 

×
Subiecte în articol: magazin cluj