x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Lumea lui Moş Crăciun

Lumea lui Moş Crăciun

21 Dec 2007   •   00:00

Adevărata magie a Crăciunului şi a Sărbătorilor de iarnă vine de pe continentul Asiatic. A fost odată o poveste magică despre un Crăciun insufleţit de Moş Crăciun, de zăpadă şi de cadouri impărţite lăngă focul din şemineu.

Adevărata magie a Crăciunului şi a Sărbătorilor de iarnă vine de pe continentul Asiatic. A fost odată o poveste magică despre un Crăciun insufleţit de Moş Crăciun, de zăpadă şi de cadouri impărţite lăngă focul din şemineu. Dar nu aceasta este, de fapt, adevărata poveste. V-a spus vreodată oare mama cum sunt făcuţi brazii de Crăciun in cea mai mare fabrică din lume? Sau cum Toy Elf şi-ar putea pierde farmecul şi n-ar mai ajunge in cadourile pentru copii?

MADE IN CHINA. Ei bine, adevărata poveste despre Crăciun vine direct din Asia şi este prezentată in premieră in documentarul "Lumea lui Moş Crăciun", difuzat de National Geographic Channel, marţi, 25 decembrie, de la ora 15:00. In plus, veţi descoperi multe lucruri tăinuite pănă in prezent, cum ar fi visul celei mai insorite insule de a sparge recordul şi de a avea cea mai lungă petrecere de Crăciun din lume. Ceea ce mulţi nu ştiu este faptul că aici, pe continentul asiatic, se fabrică magia Crăciunului.

Vom descoperi cum este concepută toată afacerea ce invăluie miracolul sărbătorilor de iarnă, cum se planifică celebrările de Crăciun şi cum se concretizează una dintre cele mai lungi petreceri de Crăciun din Singapore. De la fabricile de jucării din China pănă la fermele de curcani din Malaezia, pregătirile pentru Crăciun se dovedesc a fi un efort global cu un profit pe măsură.

×
Subiecte în articol: craciun documentar