x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Luxury show

Luxury show

de Roxana Ioana Ancuta    |    24 Oct 2008   •   00:00

Opulenţă. Aur, diamante şi cristale Swarovski

Conceptul ediţiei din 2008 a Luxury Show, “Luxury City”, a fost prezentat, săptămâna trecută, în cadrul unui eveniment care a găzduit o prezentare de modă semnată de Ingrid Vlasov şi o miniexpoziţie cu bijuterii de lux, marca Vendome.

Potrivit conceputului, vizitatorii ediţiei de anul acesta a târgului vor avea ocazia să treacă printr-un oraş butaforic, în care vor admira sau cumpăra diverse obiecte de lux, de la bijuterii şi parfumuri la piese de mobilier şi ambarcaţiuni.

Piesele de rezistenţă ale evenimentului de săptămâna trecută au fost bijuteriile exclusiviste marca Vendome, în valoare de aproximativ 500.000 de euro, piese de mobilier din gama Ovo Design, decorate cu cristale Swarovski, ambarcaţiunea de agrement “Malibu”, expusă de compania Unicomp, maşini de lux, telefoanele Ascent Ti, Constelation Monogram şi Constelation Rococo, cu o valoare totală estimată la 50.000 de euro.

Cea de-a treia ediţie a târgului mărcilor de lux Luxury Show este organizată de Romexpo şi Eurexpo şi va avea loc în decembrie.

ELEGANŢĂ. Luxury Show de anul acesta aduce vizitatorilor obiecte de lux: de la bijuterii şi parfumuri  la piese de mobilier şi ambarcaţiuni

 

News

“MY GRANDMA’S BACKYARD”, EDIŢIE ANIVERSARĂ
Primul şi cel mai important târg de vintage and self-made fashion aniversează sâmbătă, 25 octombrie, la Muzeul Ţăranului Român, un an de existenţă. De la prima ediţie, din 28 octombrie 2007, şi până acum MGB a dat naştere unui adevărat fenomen de fashion în Bucureşti şi în ţară. Ediţia aniversară îşi propune să sărbătorească un an de reuşite şi să dea tonul pentru ediţiile ce urmează: o abordare matură a fenomenului ce s-a conturat în mare măsură datorită MGB. Asumându-ne această responsabilitate, ediţia Black to Black MGB va aduce în prim-plan designeri în adevăratul sens al cuvântului şi profesionişti cu istorie în acest domeniu. Astfel, numărul de participanţi va fi de 25, punând accent mai mult pe calitate decât pe cantitate. Coloana sonoră va fi asigurată de către DJ Vasile, legendarul DJ al României. Ţinuta obligatorie va fi, aşa cum spune şi numele ediţiei, Black – culoare primordială în fashion datorită eleganţei şi calităţii sale unice de a putea fi mereu reinventată. Invitatul de onoare al ediţiei este Yvan The Face Hunter din Londra, unul dintre cei mai cunoscuţi fotografi şi colecţionari de streetstyle din lume. După ce a făcut ocolul celor mai importante capitale mondiale ale modei, Yvan îşi îndreaptă obiectivul către Bucureşti, respectiv asupra Black to Black. Aceasta va fi prima ediţie cu program adecvat de week-end: 14:00-20:00 şi cu after fair party ce va avea loc la Ramayana Café, unde surprizele vor continua.

  • Raluca Grinţescu
×
Subiecte în articol: life & style