x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Magazin - Sobolanii trag la celebritati

Magazin - Sobolanii trag la celebritati

de Raluca Grintescu    |    10 Noi 2006   •   00:00
Magazin - Sobolanii trag la celebritati

Angelina Jolie, Clint Eastwood sau Pink tin acasa rozatoare

Angelina Jolie, Clint Eastwood sau Pink tin acasa rozatoare

Exista cateva vedete de talie internationala care au tinut mortis sa aiba sobolani ca animale de companie, in detrimentul altor specii. Sa vedem care sunt curajosii care au imbratisat ideea de a avea grija de sobolanii de casa.

AMOR. Schioara australianca Michaela Dorfmeister, medaliata cu aur la Olimpiadele de la Torino "Women’s SuperG" din 2006, este mare iubitoare de "chitcani". Atat de mare, incat nu numai ca ii creste, dar ii aduce si pe podium la festivitatea de premiere. Actrita Jamie Lee Curtis a zis "da" in momentul in care fiul ei si-a dorit un sobolan. Cu timpul, Jamie s-a obisnuit cu prezenta sobolanului Diglett in casa, ba mai mult, l-a ingrijit cand acesta s-a imbolnavit. Dupa ce s-au terminat filmarile la pelicula de succes "Harry Potter si prizonierul din Azkaban", Rupert Grint s-a indragostit atat de tare de cei doi sobolani-figuranti folositi in jocul Scabbers, incat i-a adoptat la final.

SAMARITENI. Mama lui Marilyn Manson trebuia sa aiba grija de sarpele rockerului si sa-l hraneasca cu sobolani cand acesta se afla in concerte sau turnee. S-a indragostit insa subit de guzgani si i-a pastrat ca sa-i tina de urat. Un caz asemanator s-a petrecut si cu sobolanii folositi in filmul "Pecker", pe care Edward Furlog, protagonistul, i-a adoptat, scapandu-i astfel de la moarte, intrucat acestia urmau sa fie exterminati dupa filmari. Cantareata Pink a promis ca-i va lua pe Thelma si Louis, cei doi sobolani ai sai, in turneul "Party Tour". Clint Eastwood, Angelina Jolie, Grace Slick, Justin Berfield, Frankie Muniz, Tara Noah Smith, John Cleese, Beatrice Potter, Theodore "Teddy" Roosevelt sunt si ei fani guzgani. Sa nu va mirati daca veti da cu nasul de micutele rozatoare in cazul in care va ganditi sa le treceti pragul.

Kim are doi guzgani
Ireland, fetita de 8 ani a actritei Kim Basinger si a actorului Alec Baldwin, mosteneste iubirea parintilor fata de tot ce inseamna creaturi mari si mici. "Avem 21 de animale - caini, pisici, rate, iepuri, o vaca, crabi, pesti si doi sobolani", marturiseste Basinger (50 de ani). "Am avut mai toate speciile de animale, numai sobolani nu. La scoala fiicei mele isi facusera cuib doua rozatoare dragute foc. Ireland a venit si mi-a zis ca vrea sa-i ia acasa in vacanta de vara. Am stat putin pe ganduri, dar am acceptat. Cand i-am vazut m-au fermecat. Sunt haiosi, jucausi, nici gand sa muste. Stau pe umarul meu in timp ce lucrez la calculator", spune Kim.
×