x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Mascotă canină pe covorul roşu

Mascotă canină pe covorul roşu

de Adriana V. Paduraru    |    12 Apr 2008   •   00:00
Mascotă canină pe covorul roşu

Bull’s Eyes este mascota trupei rock mexicane Belanova. Ca o adevărată vedetă, patrupedul din rasa bull terrier păşeşte pe covorul roşu cu prilejul decernării premiilor Billboard ale muzicii latino pentru anul 2008. Evenimentul a avut loc în Hollywood, Florida.

Bull’s Eyes este mascota trupei rock mexicane Belanova. Ca o adevărată vedetă, patrupedul din rasa bull terrier păşeşte pe covorul roşu cu prilejul decernării premiilor Billboard ale muzicii latino pentru anul 2008. Evenimentul a avut loc în Hollywood, Florida.

 

 

 

Pedeapsă - Concediat din cauza unei femei-artibru

Conducerea echipei de fotbal Deportivo San Martin, campioana en titre a statului Peru, a concediat un jucător după ce acesta a insultat o femeie-arbitru, care îl eliminase din joc în cursul unei partide disputate week-end-ul trecut, informează Rompres. Atacantul uruguayan Mario Leguizamon a făcut o serie de remarci cu conotaţie sexuală, într-un interviu acordat unui post de televiziune, la adresa arbitrei Silvia Reyes, care îi arătase cartonaşul roşu în timpul meciului cu formaţia Alianza Atletico. “Leguizamon a afectat imaginea clubului şi de aceea va pleca de la gruparea noastră‘‘, a declarat managerul general al clubului San Martin, Alvaro Barco.

 

 

 

Din dragoste - Incendia pentru a cîştiga bani

Un pompier voluntar din Polonia, dornic de a cîştiga nişte bani pentru a-i cumpăra iubitei un cadou, a provocat mai multe incendii pentru a avea ce stinge. Pawol Leszek (18 ani) a dat foc cu bună ştiinţă un hambar din oraşul Studzianki, iar apoi s-a prezentat la secţia locală de pompieri pentru a participa la stingerea lui, răsplata fiind de 4 euro pe oră, informează Ananova. Tînărul a incendiat apoi alte două hambare, în dorinţa de a face şi mai mulţi bani, însă a fost surprins de un localnic în timp ce punea la cale un alt incendiu. Leszek riscă acum 10 ani de închisoare.

 

 

 

 

Intentie - Moby vrea să o ia pe Britney de soţie

Muzicianul american Moby a dezvăluit că doreşte să se însoare cu Britney Spears, relatează site-ul femalefirst.co.uk. “Britney e ca un personaj din operele lui Tennessee Williams‘‘, a declarat cîntăreţul. El a apreciat că sentimentele sale pentru fosta prinţesă pop au început să fie puternice după evenimentele dramatice care au avut loc în viaţa acesteia. “Cu cît devine mai grasă, cu cît e mai ciudată, cu atît eu o iubesc mai mult. La sfîrşitul anilor ’90 o găseam oarecum atrăgătoare, dar acum m-aş căsători cu ea fără să stau pe gînduri‘‘, a adăugat Moby, pe numele său real Richard

 

 

Melville Hall - Animal de casă

Are grijă de 11 ani de un melc. Un chinez spune că, de 11 ani, are ca animal de casă... un melc. Yang Jinsen a povestit că a găsit melcul, mic cît o monedă, cînd se întorcea de la şcoală, în 1997 şi de atunci sunt de nedespărţit. I-a construit o casă, îl hrăneşte cu apă şi pămînt, ba chiar îl scoate la plimbare pe cîmpie, iar seara obişnuieşte să se joace cu el. Melcul a ajuns acum la dimensiunile unei palme, iar specialiştii spun că a depăşit de mult media de viaţă a unui gasteropod, informează Ananova.

×
Subiecte în articol: magazin