x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Maşina ministrului Cristian David, implicată într-un accident de circulaţie

Maşina ministrului Cristian David, implicată într-un accident de circulaţie

20 Mar 2008   •   00:00

11:37Maşina ministrului Internelor, Cristian David, a fost implicată, joi dimineaţă, într-un accident de circulaţie produs la intersecţia Bulevardului Dacia cu Calea Dorobanţilor, din sectorul 1 al Capitalei, a declarat purtătorul de cuvânt al MIRA, Marius Tache.

Maşina ministrului Internelor, Cristian David, a fost implicată, joi dimineaţă, într-un accident de circulaţie produs la intersecţia Bulevardului Dacia cu Calea Dorobanţilor, din sectorul 1 al Capitalei, a declarat purtătorul de cuvânt al MIRA, Marius Tache.

Accidentul a avut loc în jurul orei 10.15, maşina în care se afla ministrul Cristian David lovind uşor o fetiţă.

Fetiţa, în vârstă de 12 ani, a fost adusă la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului "Grigore Alexandrescu" din Capitală, având o contuzie la gamba stângă, a declarat medicul de la UPU, Cătălin Stamate.

Medicul a precizat că fetiţa este supusă în continuare unor investigaţii medicale.


Purtătorul de cuvânt al Ministerului Internelor şi Reformei Administrative (MIRA) a precizat că la volanul maşinii se afla şoferul ministrului, angajat al MIRA, iar imediat după producerea evenimentului, tânăra a fost dusă la spital.

Ministrul Cristian David a cerut Brigăzii de Poliţie Rutieră a Capitalei să deschisă o anchetă în acest caz, pentru stabilirea exactă a împrejurărilor producerii accidentului.

Surse ministeriale au declarat, pentru MEDIAFAX, că tânăra ar fi traversat neregulamentar, prin spatele unui troleibuz, moment în care a fost lovită uşor de maşina în care se afla ministrul David.

Ministrul Internelor ar fi trebuit să ajungă, joi dimineaţă, la ora 10.00, la Academia de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza", unde urma să prezinte nou conducere a instituţiei, evenimentul fiind anulat în urma accidentului.

  • Mediafax

×
Subiecte în articol: magazin