x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun "Mi-aş urma soţul oriunde"

"Mi-aş urma soţul oriunde"

de Adriana V. Paduraru    |    Roxana Ioana Ancuta    |    12 Dec 2008   •   00:00

În Germania a fost frumos, în Cipru oamenii sunt prietenoşi, dar tot spre România o trage sufletul.



Vestimentaţie asigurată de: www.jokeshop.ro
Lucian Alecu/JURNALUL NAŢIONAL • Mihai Stetcu/Gazeta Sporturilor/Intact Images (foto medalion)

  •  Nu toţi au privilegiul să călătorească prin lume ori să trăiască (chiar şi un timp mai scurt) în străinătate, unde să poată intra în contact cu diferite culturi şi obiceiuri. Prima dată ai locuit în Germania. Cum ai exploatat această experienţă?

Germania este, în primul rând, o ţară civilizată, foarte frumoasă şi pot spune că m-am simţit foarte bine acolo. Nu ne-a fost uşor să ne adaptăm, dar trăiam într-un orăşel mic, Moers se numeşte, în apropiere de Duisburg, foarte cochet, curat şi liniştit. Am avut norocul să locuim într-o zonă unde aveam tot ce ne doream din punct de vedere al naturii: lac, pădure, parcuri. Am reuşit să învăţăm şi puţină germană, aşa că ne descurcam deja… Ce să zic, Germania a fost o experienţă frumoasă.

  •  Este adevărat, în cazul tău a fost nevoie să pleci din România, urmându-ţi soţul...

Aşa cum am mai spus în nenumărate rânduri, mi-aş urma soţul oriunde. Cred că aşa este normal, iar datorită faptului că ne-am avut unul pe celălălt ne-a fost ceva mai uşor... Cu toate astea, ne lipseşte casa noastră, ducem dorul familiei şi al prietenilor.  
 
  •  Acum locuieşti în Cipru. Cum e să fii acolo, comparativ cu Germania? Dar cu România?

Mi-am dorit de când mă ştiu să locuiesc undeva unde e multă căldură. Însă acum, după mai bine de patru luni în Cipru, mi-e dor de aerul din România şi mai cu seamă de cel din Germania. Este o ţară mică, fără prea multe posibilităţi.
 
  •  La fiecare sfârşit de lună vii în ţară. În special pentru a filma "Conferinţa de presă". În cele patru zile, atât cât spuneai că zăboveşti în România, ce faci? Cum îţi împarţi timpul?

Vai, n-aţi vrea să ştiţi... Trei zile din patru filmez în mare parte, iar în puţinul timp rămas liber... să vedem... plătesc facturi, mă văd cu părinţii, care vin de fiecare dată la Bucureşti pentru mine, stau puţin cu prietenii şi cam atât.
 
  •  Văzându-te în această ipostază, de stewardesă, poate că unele doamne sau domnişoare te-ar invidia. Ţi-ar fi plăcut să încerci această meserie?

Mi-a trecut prin cap, însă atunci când eram mică. Acum, după atâtea zboruri... nu, mersi!!!

ULTIMA ORĂ!
"Naveta" Dianei a luat sfârşit. Claudiu Niculescu a semnat cu Dinamo şi a fost prezentat oficial marţi, 9 decembrie.

×
Subiecte în articol: vedete