x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Mi-s(s) incinsa pe capota fierbinte, 2006

Mi-s(s) incinsa pe capota fierbinte, 2006

01 Feb 2008   •   00:00
Mi-s(s) incinsa pe capota fierbinte, 2006

Va invit la răceala unei capote proaspăt lustruite.Acolo unde simţi oniric cum lascivul îţi atacă violent simţurile, şi-ţi scormoneşte adânc feminitatea de miss, admit că şi 2006 ar fi fost un an bun în domeniu... Ce trăire autentică! Ce extaz! Ce publicitate! Ce "postăr"!



Nu vă invit la simbioza cu o capotă aflată într-un schimb de căldură cu mediul exterior. Clipe de răgaz oferite "animalului" de companie rutieră dup-un drum pân' la Cârlibaba şi-napoi . Când nu poate mama, săraca, să-mi aducă de-ale gurii, mă pornesc eu că soferiţă pe şoselele patriei, ca de autostrăzi nu poate fi vorba, încă, doar n-o să m-apuc să defilez c-un A4 pe planurile şi studiile de fezabilitate scoase în faţă de drumari în orice ocaziune de-a se potrivi bine pe "sticla" cu alte lucrări de SF la o ora contraindicată scepticilor..

Va invit la răceala unei capote proaspăt lustruite.Acolo unde simţi oniric cum lascivul îţi atacă violent simţurile, şi-ţi scormoneşte adânc feminitatea de miss, admit că şi 2006 ar fi fost un an bun în domeniu... Ce trăire autentică! Ce extaz! Ce publicitate! Ce "postăr"!


"Claudiu Pătraşcu rămâne un excentric şi o curiozitate pentru consumatorii de presă mondenă" zice Click-ul de azi. O să ziceti la rândul vostru c-am făcut o fixaţiune pentu acest ziar, c- am ceva bâzdâc cu el. Da' mi-e drag! Si "ca consumatoare" de presă mondenă, mai degrabă o devoratoare a ei, mi-e imposibil să gestionez afluxul generos din domeniu, ce năvăleşte invadator peste neuronii mei, care-s aceeaşi mai tot timpul. De când m-a supus Jurnalul la penitenţa muncii cu scrisul, vă declar că sunt o biată trestie în faţa reflexului pavlovian: citesc tot ce-mi pică sub ochi. Ieri m-am surprins neplăcut când îmi căzneam ochi printre literele mici ale unei declaraţiuni, tot către consumatori, inscripţionată de această data pe învelişul unei igienice hârtii. Nu-s normală! Aşa-i?


Bref! Adică - pe scurt, că doar în câteva zile ne francofonizăm în toată masa bucureşteană de revederea cu "Monsieur le President de la France". Ne zice Click-ul, Claudiu Pătraşcu este o "pasăre de noapte: cu vechime în Capitală. Nu-nţeleg! E bătrân? E "bampir"? Dacă merg mai departe mă luminez. E colecţionar fetelor! Pe lângă parcul auto impresionant domnul menţionat în articol colecţionează şi femei superbe. Nu că am un self-esteem prea dezvoltat, sau că-s musai egocentristă, da' vă spun că mirobolanta mea făptură lipseşte din aceste "clasoare". Oare or fi d-a valma, la grămadă? Sau frumos aşezate, ordonat milităreşte pe grupe şi categorii de cilindree şi vârstă, de culoare şi consum la suta de zile, de caroserie şi daune morale... Curiozităţi femeieşti!


Si toate astea generează destule bătăi de cap! O clipă de fericire merită şi omu', un motiv de mândrie. El se există: Claudiu, "contestat deseori pentru traiul de huzur pe care îl afişează cu nonşalanţă", "se trezeşte în fiecare dimineaţă lângă frumoasa Roxana Ungureanu, Miss Playboy în 2006". Gândul mă duce, v-am mărturisit că-s fata cu liceu, spre cultura cinematografica din dotare, în "Noaptea cârtiţei', un domn reporter se trezea şi retrăia aceeaşi zi a vieţii sale, iar şi iar o lua de la capăt, o mai finisa, o mai bibilea. Mă îngrozesc la ideea că mândria de-a se trezi cu "deşteptătorul" actual ar degenera, in disperare, amintită fiind în articol performanţa reuşită de Claudiu - "sa rămână mai bine de 2 ani lângă aceeaşi femeie, norocoasa fiind Miss Playboy 2006, Roxana Ungureanu".

Norocoasă, nenorocoasă "biznisu-i biznis" Nurii "răsfăţatei iepuraşului cu papion" sunt promovaţi într-o operaţiune de anvergură, la scara europeană, în târgurile de maşini de peste an în care se prezintă, susţinând spre vânzare "bijuteriile" iubitului: maşini tunate – adica de fitze.
Procesul "fiţoşării ne este prezentat pe larg într-un scurt paragraf: "Acest superb Porsche 997 Turbo a fost dotat cu un pachet exterior al firmei de tuning X (nr- n-au cotizat si la departamentul nostru de publicitate), cu praguri joase, eleroane speciale şi aparatură muzicală de excepţie. În urma “operaţiilor estetice”, care au costat aproximativ 80.000 de euro, maşina are acum un motor de 3.500 cmc care dezvoltă 650 CP. Claudiu a scos-o la vânzare în cadrul Târgului Bradurilor de Lux, iar suma cerută este de 180.000 de euro."

Ce volute de stil, ce exprimare d-a dreptu' Si alte cazuri mai robuste precm domnu' Pruteanu ar rămâne contemplative, aşa cum am ramas şi eu la poarta nouă cand am citit aceste rânduri. Bruma de logică mă îndemnă totuşi să cârtesc. Adică motoru' ţine de estetică? Mâine mă duc să-mi fac o operaţie d-asta, estetică, cardiacă şi una de întreţinere, la buze, că e cam pe ducă botox-ul.


Printre rânduri descoperim, nu cumva să credeţi c-ar fi fost ascunsă, declaraţia oficială de avere a domnului Pătraşcu.
"În garajul său se află un Cadillac Escalade (100.000 de euro), un Porsche 997 Turbo (180.000 de euro), un Mercedes S 600 Long (200.000 de euro), celebrul Ferrari F430 Spider (236.000 de euro) şi un BMW X5 (100.000 de euro), achiziţionat recent." Mămicăăăă!, exclam, fluierând în cifre sumele respective, ca şi cum aş sufla în ciorbă

Concluzie. Mândria n-a avut niciun fel de-a face cu domnia!

Alivoar!
Fata dupe no5

×
Subiecte în articol: magazin