x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Miami Vice

Miami Vice

de Sebastian S. Eduard    |    04 Aug 2006   •   00:00
Miami Vice
FILM
Serialul de mare succes s-a transformat acum intr-o superproductie cu Jamie Foxx si Colin Farrel

Timp de trei decenii, Michael Mann a ramas unul dintre cei mai apreciati regizori, iar nivelul artistic ridicat al creatiilor sale a exercitat o influenta puternica asupra cinematografiei. Filmele sale precum "Obsesia", "The Insider" si "Colateral" exploreaza limita, de multe ori dinamica si nedefinita, dintre criminali si acei oameni care lupta sa se mentina mereu cu un pas inaintea lor, chiar daca pot suferi in plan psihic.

In 2006, Michael Mann revine la proiectul care l-a consacrat in televiziune: "Miami Vice". La mijlocul anilor ’80, serialul "Miami Vice", avand un scenariu excelent, realizat de Anthony Yerkovich, a revolutionat lumea televiziunii.

CRIMA. "Miami Vice" incepe cand politistii Sonny Crockett si Ricardo Tubbs afla de uciderea a doi agenti federali in urma unei scurgeri de informatii. Atrasi in investigatie, cei doi politisti au de-a face curand cu criminalii din asa-numita fratie Aryan si cu o retea bine pusa la punct de traficanti bine paziti.

In timpul "vanatorii", cei doi parteneri o intalnesc pe Isabella, o chinezoaica foarte frumoasa, care spala bani si ii investeste. Intre aceasta si Crockett apare o relatie puternica, Crockett incercand sa o tina departe de fortele raului. In acelasi timp, Tubbs se infiltreaza in randurile organizatiei criminale, in timp ce incearca sa o protejeze cat mai mult pe prietena sa, Trudy.

Crockett si Tubbs lucreaza sub acoperire, transportand droguri in Florida, incercand astfel sa-i identifice pe asasinii agentilor si sa anihileze noua lume interlopa din Miami. In timpul misiunii lor, cei doi politisti se vor afla de nenumarate ori de-o parte si de alta a legii.

SUB ACOPERIRE. Regizorul Michael Mann a luat masurile necesare pentru ca protagonistii filmului sa treaca linia dintre justitie si razbunare cu succes. Pentru aceasta, el a initiat un program de pregatire fizica, mentala si de cunoastere a armamentului, toate acestea inainte de inceputul filmarilor. Mann a spus ca orice actor care intelege necesitatea unor asemenea pregatiri este actor adevarat. "Agentii se pregatesc sa intre sub acoperire la fel ca un actor - cunoscand totul despre persoana care pretind ca vor sa fie."

Video&DVD

HOLLOW MAN 2 - INVIZIBIL SI PERICULOS 2. Traieste o experienta infioratoare alaturi de Christian Slater, in rolul lui Michael Griffin, un asasin invizibil care devenea un criminal nebun, rezultat al unui ser experimental ce il face sa-si piarda mintile si care il duce spre o moarte lenta si dureroasa. Maggie Dalton, o frumoasa si deosebit de inteligenta cercetatoare in biologie, este singura persoana care il poate tine in viata - dar, in momentul in care organismele guvernamentale o folosesc pentru a-l prinde pe Griffin, ea trebuie sa apeleze la Frank Turner, un detectiv din Seattle, pentru protectie. Pe masura ce Griffin devine din ce in ce mai mortal si isi pierde tot mai mult controlul, Turner nu are alta solutie pentru a o pastra pe Maggie in viata decat injectandu-si serul si devenind el insusi un Om Invizibil.
An: 2004 / Suport: DVD / Gen: actiune-thriller / Cu: Cristisan Slater, Laura Regan, Peter Facinelli / Regie: Claudio Fah

DATE MOVIE - DESPRE DRAGOSTE SI ALTE AIURELI. Priveste versiunea necenzurata a DVD-ului care te intoarce in timp la prima intalnire! Cu bonusuri extraordinare si filmari care nu au fost aratate pana acum in cinematografe, aceasta este versiunea bruta, necizelata a unei comedii fara limite venite de la doi dintre cei sase scenaristi ai filmului Scary Movie. Julia Jones isi cauta iubirea in TOATE filmele gresite, pana cand isi intalneste barbatul visurilor sale! Dar acum, o pisica zgomotoasa si niste rude excentrice ii ameninta nunta perfecta hollywodiana!
An: 2004 / Suport: DVD / Gen: comedie / Cu: Adam Campbell, Carmen Electra, Alyson Hanningan / Regie: Jason Friedberg
×