x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Michael Douglas: “Catherine a fost obligată să îşi dezvăluie boala”

Michael Douglas: “Catherine a fost obligată să îşi dezvăluie boala”

27 Apr 2011   •   17:50
Michael Douglas: “Catherine a fost obligată să îşi dezvăluie boala”
Sursa foto: Mario Anzuoni/REUTERS


Michael Douglas i-a luat apărarea soţiei sale, într-un interviu pentru Oprah Winfrey,  spunând că tulburarea bipolară de tip II de care suferă Catherine Zeta-Jones a fost speculată într-un mod crud de mass-media. “Catherine vorbeşte deschis acum despre boală, însă a fost obligată să facă asta. S-a dus căutând ajutor ca să se trateze şi probabil că unul dintre pacienţi a spus «N-o să ghiceşti niciodată cine e aici». Aşa că, odată întâmplat lucrul acesta, cred că a considerat că e mai potrivit să lase la lumină toată această poveste”, a spus actorul, citat de PopEater.com, referindu-se la faptul că tabloidul National Enquirer a publicat ştirea despre internarea soţiei sale cu câteva ore înainte ca aceasta să facă o declaraţie oficială în privinţa stării sale de sănătate.

Actorul i-a povestit prezentatoarei şi motivul pentru care, iniţial, a fost destul de reţinut în privinţa dezvăluirii condiţiei de sănătate a soţiei sale. “Fiul meu cel mare este în închisoare, fosta mea soţie mă dă în judecată şi eu am avut cancer. Este destul de greu ca, peste toate acestea, soţia mea să declare «Sunt deprimată»”, a explicat actorul, care spune, însă, că este extrem de mândru de partenera sa de viaţă. “Este nevoie de foarte mult curaj să ceri ajutor, şi sunt mândru de Catherine pentru că a făcut acest pas”, a declarat Douglas.

Catherine Zeta-Jones a petrecut cinci zile într-o clinică psihiatrică, fiind diagnosticată cu tulburare bipolară de tip II. Acum, ea s-a întors deja pe platoul de filmare, în Louisiana, unde lucrează alături de Gerard Butler, Uma Thurman şi Jessica Biel.

×
Subiecte în articol: michael douglas catherine zeta-jones