x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Michael Douglas şi Catherine Zeta-Jones, îndrăgostiţi ca-n prima zi

Michael Douglas şi Catherine Zeta-Jones, îndrăgostiţi ca-n prima zi

15 Feb 2011   •   17:52
Michael Douglas şi Catherine Zeta-Jones, îndrăgostiţi ca-n prima zi

Michael Douglas şi Catherine Zeta-Jones trăiesc aceeaşi poveste de dragoste şi arată că se iubesc la fel de mult ca în prima zi. Cei doi actori şi-au petrecut seara de Valentine's Day luând cina la un restaurant elegant din New York.

Într-un interviu recent, Catherine a vorbit cu dragoste despre soţul ei, dezvăluind că Michael este prioritatea sa numărul unu, indiferent de situaţie. Actriţa spune că a urmat sfatul primit de la tatăl lui Michael, Kirk Douglas. "Kirk spune că partenerul este cea mai importantă persoană din viaţa ta, deoarece prietenii pleacă la un moment dat iar copiii cresc şi părăsesc cuibul. Este adevărat, până la urmă, la sfârşitul zilei, nu rămâi decât tu alături de partenerul tău de viaţă", a povestit actriţa, citată de celebrity-gossip.net. "Sunt foarte norocoasă că l-am întâlnit pe Michael. Nu doar pe Michael Douglas actorul şi producătorul care a câştigat două premii Oscar, ci pe Michael Douglas dragostea vieţii mele", a mai adăugat Catherine.

Michael Douglas şi Catherine Zeta-Jones sunt căsătoriţi de zece ani şi au împreună doi copii, Dylan Michael, în vârstă de zece ani, şi Carys Zeta, în vârstă de şapte ani. (foto: celebrity-gossip.net)

×
Subiecte în articol: michael douglas catherine zeta-jones