x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Mihaela de la Class a primit un Smart

Mihaela de la Class a primit un Smart

de Adrian Vaduva    |    24 Feb 2006   •   00:00
Mihaela de la Class a primit un Smart
MONDEN
Componenta trupei Class, Mihaela Cernea, are motive de bucurie. Una dintre dorintele sale cele mai arzatoare s-a implinit zilele trecute. Cantareata, care visa de mai multa vreme la un Smart, l-a primit cadou de ziua ei. "Imi doream de ceva timp acest automobil si, in sfarsit, cineva mi-a ascultat ruga si mi l-a oferit cu ocazia zilei de nastere. De asemenea, am mai primit o pereche de ciocate de care sunt tare mandra", ne-a declarat bucuroasa Mihaela. Acestea nu au fost singurele daruri pe care artista le-a capatat din partea celor dragi. Colega sa de trupa, Anca, intoarsa de cateva zile din Anglia, i-a oferit o trusa profesionista de machiaj.

Si din punct de vedere profesional, lucrurile stau bine pentru Class, care in aceste zile filmeaza videoclipul celui de-al doilea single de pe album. Este vorba despre "Ce pot sa fac", o piesa la fel de buna precum deja cunoscutul "Na, na, na". "Este o melodie care noua ne place foarte mult si cred ca va avea un succes asemanator cu single-ul precedent", a mai spus cantareata.

Sisu si Puya debuteaza in Franta

Sisu si Puya spera ca anul acesta muzica lor sa fie ascultata si peste hotare. Prin urmare, cei doi rapperi romani au pregatit un duet cu un hip-hopper francez. "Pe ultimul nostru album, «O mare familie», avem o piesa in colaborare cu un francez, Ross, care va avea doua variante atat in limba lui Moli"re, cat si in romana", ne-a dezvaluit Puya. Acest material discografic, cel de-al optulea din cariera baietasilor din Salajan, va fi lansat cel mai probabil la jumatatea lunii viitoare. Ramane de vazut daca si francezii vor aprecia versurile rapperilor romani. (Adrian Vaduva)

×