x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Mirel Rădoi: Va fi greu să revenim la adevărata valoare

Mirel Rădoi: Va fi greu să revenim la adevărata valoare

de Ovidiu Ciutescu    |    08 Ian 2008   •   00:00
Mirel Rădoi: Va fi greu să revenim la adevărata valoare

Fundaşul Stelei, Mirel Rădoi, a declarat marţi, după vizita medicală, că este conştient că se aşteaptă mult de la jucătorii care au revenit după accidentări, dar acestora le va fi destul de greu să revină la forma pe care au avut-o inainte de accidentare.

REALITĂŢI. "Sunt sănătos acum, iar la această vizită medicală nu a fost greu deloc. Dacă vom fi sănătoşi ne putem reveni, să fim echipa care am fost in anii trecuţi. Avem gănduri măreţe, dar sper să le şi realizăm. Ştiu că domnul Becali are mare incredere in noi, cei care am fost accidentaţi, dar ne va fi greu să revenim la forma pe care am avut-o, după patru luni in care nu am jucat, dar sper să ne acomodăm căt mai repede. Nu s-a discutat nimic despre plecări, iar conducerea este alături de noi. Nu există nicio listă", a declarat Mirel Rădoi. Fundaşul Stelei s-a accidentat in timpul meciului amical pe care naţionala Romăniei l-a susţinut in faţa reprezentativei similare a Turciei, la 22 august. Fotbalistul a fost apoi supus unei intervenţii chirurgicale, la clinica Isokinetic, din Bologna şi a ratat restul sezonului. Referitor la lupta pentru titlu de campioană din Liga I, Rădoi a precizat: "Trebuie să ne vedem de drumul nostru şi să căştigăm toate meciurile de acum incolo. Dacă nu, trebuie să obţinem căt mai multe puncte. Nu sunt eu in măsură să judec ce s-a greşit in tur, sunt alţii care ne judecă pe noi". Steaua se află pe locul patru in campionat, cu 38 de puncte, la egalitate cu Unirea Urziceni, la trei lungimi de echipa clasată pe locul doi, Rapid, şi la opt puncte distanţă de liderul Ligii I, CFR Cluj. Rădoi a adăugat că nu ştie foarte multe despre noua achiziţie a Stelei, Habib Habibou: " Ştiu doar echipa de la care a venit, vom vedea pe parcurs de ce este in stare". Mirel Rădoi a evitat insă să comenteze campania de transferuri a formaţiei din Ghencea: "Nu este treaba mea ce transferuri s-au făcut, eu sunt jucător".

CONTROL. Fotbaliştii Stelei au avut programată marţi, de la ora 8:00, la Institutul Naţional de Medicină Sportivă (INMS), vizita medicală, acţiune la care au fost prezenţi toţi jucătorii, inclusiv cei de pe lista patronului Gigi Becali: Marius Croitoru, Adrian Neaga, Dorel Zaharia, Andrei Vătcă, Petre Marin, Vasilică Cristocea, Valentin Bădoi şi Victoraş Iacob, dar a lipsit internaţionalul nigerian Ifeanyi Emeghara, care a fost convocat la naţionala ţării sale pentru Cupa Africii. Primul jucător care a ajuns la sediul INMS a fost Mirel Rădoi, in jurul orei 7:15, la polul opus situăndu-se, Nicolae Dică, Mihăiţi Pleşan şi Sorin Ghionea. Noua achiziţie a Stelei, Habib Habibou, a venit la INMS insoţit de un alt străin, portarul columbian Robinson Zapata. La vizita medicală a fost prezent şi Emil Ducu Ninu, fundaşul care nu a jucat niciun meci pentru Steaua in Liga I.

×
Subiecte în articol: magazin rădoi mirel rădoi mirel r