x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Mistere / Adevaratii Oameni in Negru

Mistere / Adevaratii Oameni in Negru

de Radu Popa    |    26 Mai 2006   •   00:00
Mistere / Adevaratii Oameni in Negru

Titlul ne duce cu gandul la filmul cu Will Smith si Tommy Lee Jones

Titlul ne duce cu gandul la filmul cu Will Smith si Tommy Lee Jones

Multi nu ar fi dispusi sa creada ca scenariul peliculei a fost inspirat de fapte reale. De-a lungul timpului au fost semnalate dese intalniri cu barbati infricosatori, imbracati in costume negre, despre care se presupune ca ar apartine unei organizatii oculte, cu un program secret. Initial, prezenta lor a fost semnalata in deceniul cinci al secolului XX, de presupusi martori la aparitia unor OZN-uri sau contacte cu extraterestri. Prima intalnire s-a petrecut in 1947, Harold Dahl sustinand ca a vazut sase OZN-uri, cand se afla la bordul unei barci, impreuna cu niste prieteni. Dupa cateva zile, un barbat cu statura atletica, purtand un costum negru, l-a invitat pe Dahl sa ia micul dejun in oras, amenintandu-i pe el si pe membrii familiei sale cu represalii in cazul in care ar fi dezvaluit evenimentul. Ulterior, Harold a negat observarea OZN-urilor, dar lumea credea ca procedase astfel pentru a scapa de "Oamenii in Negru". Potrivit specialistilor, unele relatari au fost permise martorilor pentru ca acestia sa se discrediteze si sa devina greu de crezut. Sarcina "Oamenilor in Negru" este de a sterge urmele unor evenimente paranormale, de a controla situatia si informatiile.

MISTER. Informatii recente pot releva date importante despre identitatea Oamenilor in Negru. Ei ar putea fi membrii unei organizatii secrete numite "Oficiul pentru Investigatii si Cercetari Stiintifice". Creata in anii ’40, organizatia este rezultatul unui proiect guvernamental ultrasecret, desfasurat in multe colturi ale lumii. Membrii sai efectueaza cercetari stiintifice asupra unor evenimente neobisnuite, numite fenomene paranormale, parapsihologice, supranaturale sau metafizice. Organizatia este foarte puternica, folosind autoritatea sa pentru operatii secrete. Membrii activeaza independent de guverne si organizatii particulare si, deoarece programul sau este necunoscut, se presupune ca obiectivul lor ar fi fenomenele paranormale si "aplicatiile" acestora.

HOROSCOP
In aceasta saptamana Pestii iau decizii, Fecioarele se indragostesc, iar pentru Scorpioni urmeaza zile fericite. Sagetatorii sunt carismatici si fermecatori.

BERBEC 21.03 - 20.04
Va plictisiti repede si dati dovada de lipsa de interes. Sfarsitul de saptamana o sa-l petreceti prin cluburi sau discoteci, unde veti flirta nonstop.

TAUR 21.04 - 21.05
Va simtiti dornic de aventura. Poate plecati intr-o excursie sau poate faceti o drumetie pe munte. Spre sfarsitul saptamanii primiti bani.

GEMENI 22.05 - 21.06
Este posibil sa faceti niste greseli pe care le veti regreta. In aceasta saptamana ar fi ideala o iesire cu prietenii sau o masa in familie.

RAC 22.06 - 22.07
Va fi o saptamana minunata pentru voi. Ar fi pacat sa nu profitati de energia pe care o aveti. Este o perioada plina de oportunitati.

LEU 23.07 - 22.08
Vor aparea schimbari majore in viata profesionala. Este posibil sa fiti promovat sau poate vi se mareste salariul.

FECIOARA 23.08 - 22.09
Ati tot incercat sa progresati, iar faptul ca nimeni nu va apreciaza eforturile va intristeaza. Este posibil sa va indragostiti.

BALANTA 23.09 - 22.10
Prietenia si dragostea sunt pe primul loc in aceasta perioada. Veti primi un raspuns pe care il asteptati de multa vreme.

SCORPION 23.10 - 21.11
Astrele va ajuta sa va gasiti sufletul pereche in aceasta saptamana. In ultima perioada ati fost trist si deprimat, dar urmeaza zile fericite.

SAGETATOR 22.11 - 20.12
Sunteti fermecator si carismatic. Este o perioada in care legati foarte usor prietenii. In acest week-end primiti tot felul de invitatii.

CAPRICORN 21.12 - 19.01
Sunteti indispus si, orice ar face cei din jur, tot nu sunteti multumit. In acest week-end este posibil sa plecati din oras sau poate chiar din tara.

VARSATOR 20.01 - 18.02
Una din doua: ori petreceti alaturi de prieteni, ori stati singur si incercati sa va regasiti. In aceasta perioada ar fi bine sa va faceti un plan.

PESTI 19.02 - 20.03
Este o perioada in care luati decizii. O sa rezolvati niste probleme importante. Viata personala sufera niste transformari majore.
×