x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Mistere - Batman intre mit si adevar

Mistere - Batman intre mit si adevar

de Radu Popa    |    30 Iun 2006   •   00:00
Mistere  -  Batman intre mit si adevar

In 1953, locuitorii orasului Houston au vazut o creatura stranie

In 1953, locuitorii orasului Houston au vazut o creatura stranie

Se pare ca renumitul personaj de benzi desenate, desene animate, filme de lung-metraj, cunoscut sub numele "Batman", a avut si o "varianta" cat se poate de reala. In mod paradoxal, aceeasi creatura pare a fi stat si la baza documentarului realizat in anul 2002 de David Grabias si intitulat "In cautarea «Omului-Molie»". Potrivit martorilor oculari Hilda Walker, Judy Meyers si Howard Phillips, in noaptea de 18 iunie 1953, ei stateau pe veranda din fata casei pentru a se racori, deoarece caldura torida ii impiedica sa doarma. La un moment dat, Hilda a observat o umbra uriasa, avand forma unei cruci, aflata la doar zece metri in fata sa pe pajistea din apropierea imobilului. Initial a crezut ca era reflexia unei molii uriase datorate unui bec de pe strada. Ulterior, insa, umbra parea sa se fi "cocotat" in varful unui copac.

AURA. In acel moment, cei trei oameni au privit in directia respectiva. Toti au putut vedea o silueta care avea o fata cu trasaturi umane, dar si niste aripi mari, de forma celor cu care sunt dotati liliecii. Creatura purta haine de culoare gri sau neagra, mulate perfect pe trupul sau, conferindu-i acesteia o forma aerodinamica. Aceasta s-a asezat pe una din crengile copacului, ramanand acolo circa o jumatare de minut. Brusc, becul din apropiere a inceput sa palpaie, pentru ca, dupa cateva clipe, sa se stinga, iar "fiinta" sa dispara din copac. Hilda, Judy si Howard au auzit atunci un zgomot puternic produs deasupra caselor de peste drum si au putut vedea o urma luminoasa lasata de un obiect ce avea forma unei torpile. Potrivit relatarilor ulterioare ale lui Howard, "fiinta" era inconjurata de o aura luminoasa si era imbracata intr-un fel de uniforma asemanatoare celor purtate de trupele de mercenari. "Aratarea" masura doi metri lungime si emana in jurul sau o lumina cenusie.

HOROSCOP
In aceasta perioada, Fecioarele sunt interesate de cei din jur, Scorpionii discuta cu cei dragi, iar Pestii trec printr-o perioada minunata.

BERBEC 21.03 - 20.04
Va este greu sa faceti performanta atat la scoala, cat si la locul de munca. Incercati sa luati o pauza si iesiti la o terasa cu prietenii.

TAUR 21.04 - 21.05
Sunteti foarte sensibil. Cei din jur ar trebui sa fie diplomati in preajma voastra. Spre sfarsitul saptamanii primiti niste bani.

GEMENI 22.05 - 21.06
Sunteti distrat si aveti tendinta sa va inselati partenerul. Aveti grija la ceea ce faceti. Este posibil sa regretati, dar va fi prea tarziu.

RAC 22.06 - 22.07
Aveti chef sa schimbati ceva in jurul vostru. Fie va redecorati camera, va despartiti de partener sau va ganditi sa va angajati in alt domeniu.

LEU 23.07 - 22.08
Treceti printr-o perioada frumoasa. In ceea ce priveste relatia sentimentala, aveti un partener de nota 10. Viata profesionala este plina de reusite.

FECIOARA 23.08 - 22.09
Pe voi va intereseaza mai mult viata celor dragi. O sa dati sfaturi, o sa imprumutati bani, faceti orice pentru ca prietenii vostri sa fie fericiti.

BALANTA 23.09 - 22.10
Va ascultati inima… Nu va intereseaza decat viata de cuplu, parintii, iesirile cu prietenii. Pentru voi, vara este o vacanta continua.
SCORPION 23.10 - 21.11
Este timpul sa stabiliti niste discutii cu cei dragi. Trebuie sa stabiliti unde veti merge in concediu, sa verificati bugetul sau sa va imprumutati.

SAGETATOR 22.11 - 20.12
Vreti sa impacati pe toata lumea. Insa acest lucru nu este posibil intotdeauna. In aceasta perioada este posibil sa va certati cu niste prieteni.

CAPRICORN 21.12 - 19.01
Ati avut parte de multe esecuri in viata profesioanala. Nu lasati aceste incidente sa va strice vara. Petreceti timp cu familia si va fi ok.

VARSATOR 20.01 - 18.02
Sunteti tacut si retras. Cei din jur au senzatia ca sunteti deprimat, dar pentru voi nu este decat o pauza. Toata aceasta perioada e plina de vesti.

PESTI 19.02 - 20.03
Urmeaza zile pline de dragoste, soare si distractie. Este o perioada ideala pentru stabilizarea relatiei amoroase. Nu neglijati sanatatea.
×