x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Mistere / Claudia bantuita de o calugarita!

Mistere / Claudia bantuita de o calugarita!

de Radu Popa    |    09 Iun 2006   •   00:00
Mistere / Claudia bantuita de o calugarita!

Cunoscutul manechin Claudia Schiffer si sotul sau, producatorul de film Matthew Vaughn, ar putea fi pusi in situatia delicata de a alunga un "oaspete nepoftit" de la resedinta lor, construita in stil elizabethan, la Stanningfield, langa Burry Saint Edmunds.

SPIRITE. Despre Coldham Hall, casa pe care supermodelul german si sotul sau au achizitionat-o, nu cu mult timp in urma, se spune ca este bantuita de cateva fantome. Cel mai impunator spectru este cel al unei calugarite din secolul al XVII-lea, sora Penelope.

Reprezentantii "Clubului stafiilor", care studiaza evenimentele paranormale petrecute in Marea Britanie, au contactat-o pe Claudia pentru a o informa despre spiritele care "salasluiesc" prin resedinta cu 12 camere.

"NOROC". Alan Murdie, presedintele "Clubului stafiilor" din Anglia, este de parere ca Schiffer este foarte norocoasa, pentru ca poseda o casa cu fantome "proprii". Murdie sustine ca vedeta nu trebuie sa se fie ingrijorata, deoarece fantomele nu fac rau oamenilor. Alan o sfatuieste pe Claudia ca, in cazul in care este destul de "norocoasa" sa o vada pe calugarita, sa nu intre in panica sau sa se alarmeze, membrii clubului fiind foarte interesati de o relatare ulterioara a intalnirii cat mai detaliata si mai precisa. Sora Penelope a facut parte din familia Rockwood, care a avut imobilul in proprietate timp de cateva generatii, dupa construirea acestuia, la sfarsitul secolului al XVI-lea, de catre Sir Robert Rockwood. Potrivit unor legende de prin partea locului, sora Penelope poate fi zarita in cladire, mai ales vara. O explicatie ar putea fi prezenta calugaritei in casa in aceasta perioada a anului, in timp ce se afla in vacanta de la Colegiul de Maici.

HOROSCOP
In aceasta saptamana, Gemenii au o viata sentimentala perfecta, Fecioarele se cearta cu cei din jur, iar Capricornii vor avea parte de reusite in viata profesionala.

BERBEC21.03 - 20.04
Situatia financiara se va reglementa. Conditia este sa nu mai cheltuiti banii pe fleacuri. Este posibil sa va indragostiti.

TAUR 21.04 - 21.05
Va bucurati de lucrurile marunte care dau farmec vietii. Plantati flori sau dati telefoane prietenilor. Zilele urmatoare sunt sanse de castig.

GEMENI 22.05 - 21.06
O sa aveti si zile mai bune. Ati avut parte de ghinioane si pierderi in ultima perioada, dar vor lua sfarsit in scurt timp. Viata sentimentala va fi perfecta.

RAC 22.06 - 22.07
Urmeaza o perioada plina de intalniri, relatii si reuniuni. Se pare ca viata amoroasa este bine aspectata, iar partenerul va pregateste surprize.

LEU 23.07 - 22.08
Este posibil sa faceti alegeri gresite. Ar fi bine sa cereti sfatul unei rude sau unui prieten de incredere inainte sa va decideti.

FECIOARA 23.08 - 22.09
Sunteti foarte nervos. Sunteti tentat sa va certati cu cei din jur. O plimbare prin parc o sa va ajute sa va calmati si sa o luati de la capat.

BALANTA 23.09 - 22.10
Pentru voi este o perioada benefica schimbarilor de orice fel. Este posibil sa incercati o noua tunsoare sau sa va redecorati o camera.

SCORPION 23.10 - 21.11
Sunteti romantic si visator. Petreceti zile intregi alaturi de cel iubit. Aveti grija si nu uitati de responsabilitatile din viata profesioanala.

SAGETATOR 22.11 - 20.12
Dragostea, banii, certurile de la serviciu… va simtiti coplesit. In acest week-end, linistiti-va alaturi de cei dragi. Incercati-va norocul la loto.

CAPRICORN 21.12 - 19.01
Sunteti calm si linistit. Daca o sa va concentrati asupra vietii profesionale, reusitele nu vor intarzia sa apara. Primiti vesti de la un prieten.

VARSATOR 20.01 - 18.02
O sa va distrati alaturi de vechi cunostinte sau de niste colegi. O discutie cu partenerul va va linisti. Este o perioada ideala proiectelor.

PESTI 19.02 - 20.03
Este posibil sa vi se ceara ajutorul. Un prieten drag o sa va ceara sfatul in materie de cumparaturi sau de schimbari majore. Duminica stati cu familia.
×