x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Mistere - Jennifer face vraji!

Mistere - Jennifer face vraji!

de Radu Popa    |    28 Iul 2006   •   00:00
Mistere - Jennifer face vraji!

Primul sot al lui J. Lo. sustine ca aceasta ar fi facut vraji asupra sa

Primul sot al lui J. Lo. sustine ca aceasta ar fi facut vraji asupra sa

Fostul barbat al interpretei, Ojani Noah, a declarat ca ea a practicat ritualuri "voodoo" asupra lui si a altor iubiti ai sai. Dupa ce mariajul lor din anii 1997-1998 s-a incheiat, el a afirmat ca fosta partenera de viata "a facut lucruri rele impotriva multor oameni", printre victime numarandu-se fostul logodnic Sean P. Diddy Combs, al doilea sot, Chris Judd, si chiar actualul partener de viata, Mark Anthony.

ARTA NEAGRA. Ojani sustine ca Lopez practica ritualuri de vrajitorie cunoscute sub numele de Santeria sau Brujeria, ce-si au originea in vechi incantatii africane si presupun aducerea oamenilor in stare de transa si sacrificii de animale. Acestea sunt practicate de locuitorii tarilor din zona Marii Caraibelor, dar si de cei din cartierul newyorkez Bronx, de unde provine J.Lo. Santeria, un amestec de misticism african si catolicism, a fost adusa in America si Caraibe de sclavii negri din Africa, care au folosit statuile catolice pentru a simboliza spiritele. Deseori, Santeria este confundata cu voodoo, unul dintre ritualuri presupunand sacrificarea unui animal: o capra sau o gaina. Brujeria s-a transformat in "arta neagra" a vrajitoriei. Episodul nu este singurul in care se sustine ca Jennifer ar fi adepta a Santeriei sau "Caii Sfintilor". Potrivit unor zvonuri, in 2003, Jennifer si-ar fi anulat nunta cu actorul Ben Affleck dupa ce consilierul ei spiritual, Merle Gonzales, a avertizat-o asupra acestuia.

HOROSCOP
Pestii iubesc nebuneste, pentru Lei urmeaza zile pline de nervi si stres, iar Capricornii au noroc la loto. Varsatorii sunt plini de energie.

BERBEC 21.03 - 20.04
Este o perioada ideala pentru sport. Ati fost ocupat si ati neglijat starea de sanatate. Cateva ore la sala de forta o sa va redea energia.

TAUR 21.04 - 21.05
A sosit timpul sa faceti ce va place. Cititi o carte, mergeti la plaja sau ascultati albumul preferat… O sa va simtiti ca in vacanta.







GEMENI 22.05 - 21.06
Va ganditi zi si noapte la proiecte. Urmeaza o perioada ideala pentru stabilit parteneriate. Profitati de zilele norocoase si jucati la loto.

RAC 22.06 - 22.07
Persoana iubita nu inceteaza sa va surprinda placut. Va face mici surprize, mici cadouri, va pregateste mese romantice... Nu neglijati familia.

LEU 23.07 - 22.08
Ati avut o perioada in care ati fost destul de stresat si urmeaza zile pline de nervi si stres. Pentru a va relaxa, ar fi bine sa iesiti la o terasa.

FECIOARA 23.08 - 22.09
Dupa certuri multiple cu partenerul, urmeaza cateva zile linistite. Profitati de atmosfera placuta si iesiti cu prietenii intr-un club.

BALANTA 23.09 - 22.10
Sunteti tot timpul ocupat. Partenerul de cuplu se simte neglijat si ar fi bine sa va mai petreceti timpul si cu familia. Atentie la sanatate.
SCORPION 23.10 - 21.11
Vreti sa va redecorati casa. Daca nu o veti face cu un specialist, aveti grija sa nu va accidentati. Rudele va pregatesc surprize.

SAGETATOR 22.11 - 20.12
Aveti probleme financiare. Tot ce puteti face este sa va planificati mai bine banii si sa evitati cheltuielile inutile. Atentie la locul de munca.

CAPRICORN 21.12 - 19.01
O persoana de la locul de munca o sa va faca probleme. Cea mai buna metoda de a scapa de certuri este diplomatia. Aveti noroc la loto.

VARSATOR 20.01 - 18.02
Va simtiti plin de energie si acest lucru se vede pe chipul vostru. Profitati de aceasta stare si mergeti la munte sau faceti sport.

PESTI 19.02 - 20.03
Iubiti nebuneste. Nu uitati ca aveti multiple responsabilitati la locul de munca. O cina in familie ar fi momentul perfect pentru a oficializa relatia.
×