x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Mistere / Stiinta - Intalniri de gradul III

Mistere / Stiinta - Intalniri de gradul III

de Radu Popa    |    23 Feb 2007   •   00:00
Mistere / Stiinta  - Intalniri de gradul III

Recent au fost publicate date despre contacte ale guvernului american cu extraterestri

Recent au fost publicate date despre contacte ale guvernului american cu extraterestri

Informatiile furnizate de membri ai guvernului asociati cu Agentia pentru Aparare a SUA fac parte dintr-un amplu proces de dezvaluiri despre cercetari si operatii, desfasurate timp de decenii, pentru contactarea fiintelor inteligente de pe alte planete si din alte sisteme planetare. Datele se refera la tipurile de vizitatori, contactele cu reprezentantii rasei umane si cercetarile guvernului american in domeniul tehnologiei avansate desfasurate cu ajutorul "musafirilor".

CONTACTE. Vizitatorii apartineau urmatoarelor rase: Ebenii (din Sistemul Stelar "Zeta Reticuli"); Arhquloizii; Quadloizii; Heplalozii si Trantaloizii. "Oaspetii" de pe alte planete au intrat in contact cu autoritatile americane, navele lor aterizand pe teritoriul SUA, sau efectuand radiotransmisiuni directe. Urmatoarea intalnire dintre extraterestri si membri ai guvernului american ar fi programata in noiembrie 2009 in Poligonul Nevada. Exista si documente in care sunt inregistrate "intalnirile de gradul III". "Cartea Rosie", intocmita de guvernul SUA, se refera la contactele cu "vizitatorii" de pe alte planete, iar "Cartea galbena" e pastrata chiar de extraterestri. Prima lucrare e un sumar detaliat al cercetarilor in domeniul OZN efectuate din 1947 si pana in prezent. Documentul e actualizat la fiecare cinci ani, continand si date din "Cartea Galbena" primite in cadrul unor "schimburi de informatii". Cea din urma e o istorie a Universului scrisa de extraterestri, descriind interactiunile si implicarea lor in dezvoltarea si evolutia societatii umane. "Cartea Galbena" a fost adusa pe Terra si predata guvernului SUA la o baza militara americana, in aprilie 1964, de o entitate de sex feminin care l-a si tradus.

BALENE TELEPATICE. Cetaceele poseda o metoda de comunicare care le permite sa trasmita anumite mesaje altor balene, aflate la sute de kilometri departare. O serie de specialisti in comportamentul animalelor au emis o ipoteza potrivit careia balenele pot comunica telepatic. In acest fel, uriasele animale marine se pot orienta mai bine in spatiu si pot lansa semnale de avertisment in cazul aparitiei unor pericole pentru semenele lor.
MEDIUM PENTRU ANIMALE. Jamie Tolaver Ruiz este singura locuitoare din Centrul Floridei care pretinde ca poate comunica telepatic cu animalele, fiind chiar si remunerata pentru "activitatea" sa. Pentru suma de 55 de dolari, in cadrul unei sedinte de o jumatate de ora, ea poate testa atasamentul pisicilor fata de stapani, capacitatea bovinelor de a intelege limbajul uman sau… psihicul papagalilor. Jamie sustine ca poate patrunde in subconstientul animalelor pentru a transmite necesitatile acestora stapanilor lor. (R.P.)

×