x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Misterele Terrei

Misterele Terrei

de Sebastian S. Eduard    |    31 Mar 2006   •   00:00
Misterele Terrei
CARTE
Marea provocare a stiintei

Editura Reader’s Digest intra pe piata cu o noua lucrare cu caracter enciclopedic - "Misterele Terrei".
Volumul "Misterele Terrei" va invita sa porniti intr-o calatorie fascinanta in lumea cunoasterii!

Un singur volum reuneste informatii despre noua dintre cele mai importante domenii stiintifice. Subiecte controversate - de la ingineria genetica si secretele fizicii pana la terapia durerii - sunt explicate cu claritate. Unde a aparut viata? Pot plantele sa ne auda? Ce este antimateria? Poate fi elucidat misterul Triunghiului Bermudelor? - sunt doar cateva din intrebarile la care cartea raspunde intr-un mod simplu cu argumente dovedite stiintific. Explicatiile sunt insotite de imagini si fotografii speciale. Este o sursa de cunoastere si o lectura placuta pentru toti cei care vor sa-si explice aspecte mai putin obisnuite ale stiintei, fara a trebui sa consulte biblioteci intregi.

Acesta este unul din multele volume cu caracter enciclopedic scoase pana acum de Reader’s Digest. "Descoperiti minunile lumii", "Cand, unde & cum s-a intamplat", "Mari enigme ale trecutului", "Sanatate cu tratamente naturiste", "Redescoperiti secretele bunicii" sunt numai cateva titluri aparute pana acum.

Cartea are coperta cartonata si aproape 400 de pagini cu fotografii si desene color


SEMNALE EDITORIALE
Bufnita
EDITURA NEMIRA. Pentru amatorii de umor negru, volumul lui Carl Hiaasen este un regal. O combinatie de roman politist, roman de aventuri, personaje trasnite si originale, volumul este "o adevarata harjoneala literara". "Cartile lui Hiaasen sunt atat de comice, incat ma mir ca nu au fost inca interzise", scrie Newsday.


Povesti neterminate
EDITURA RAO. Volumul este o culegere de naratiuni care se intind in timp de la Zilele de Odinioara ale Pamantului de Mijloc pana la sfarsitul Razboiului Inelului si cuprind istorii despre Gandalf si intalnirea gnomilor cu hobbitii in Fundatura, despre Ulmo, Domnul Marii si aparitia sa in fata lui Tuor, despre lungile evuri ale Numenorlui inaintea scufundarii in mare si tot ce se stie despre cei cinci Vrajitori. Volumul a fost editat de Christopher Tolkien, care a adaugat note si comentarii ce plaseaza fiecare poveste in contextul operei tatalui sau.


Caligula. Misterul celor doua corabii scufundate
EDITURA POLIROM. Romanul dezvaluie un personaj insolit si complex, cu totul diferit de nebunul megaloman descris in cartile de istorie. Singuratatea si durerea au marcat viata acestui imparat care, in ciuda exaltarii narcisiste a propriei puteri, apare ca un inovator si un vizionar obsedat de idei si planuri imposibile. Un roman istoric cu totul deosebit, care ne tine cu sufletul la gura de la prima pana la ultima pagina. Amintind de "Numele trandafirului", povestea Mariei Grazia Siliato este fascinanta si originala.


Reusita - O provocare permanenta
EDITURA CURTEA VECHE. Din ce in ce mai multi oameni sunt nemultumiti de viata lor: unii au reusite profesionale, dar viata de familie e dezastruoasa, unii sunt tineri si plini de energie, dar nu stiu cum sa-si foloseasca potentialul, altii sunt coplesiti de multimea de sarcini zilnice. Cu totii simtim ca o viata implinita ar trebui sa insemne mai mult, dar nu stim incotro sa ne indreptam pentru a gasi impacarea si linistea sufleteasca.


×