x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Moldova / Visul unei nopţi de vară…prin telefon

Moldova / Visul unei nopţi de vară…prin telefon

de Corina Andriuta    |    28 Ian 2008   •   00:00
Moldova /  Visul unei nopţi de vară…prin telefon

17:21 • Pentru că nu are dreptul de a intra în România, împreună cu copilul său, coregrafa Victoria Bucun face repetiţiile coregrafice pentru premiera piesei „Visul unei nopţi de vară”, la Treatrul Mihai Eminescu din Botoşani, prin telefon!

Pentru că nu are dreptul de a intra în România, împreună cu copilul său, coregrafa Victoria Bucun face repetiţiile coregrafice pentru premiera piesei „Visul unei nopţi de vară”, la Treatrul Mihai Eminescu din Botoşani, prin telefon!

SPECIFIC ROMÂNIA. Victoria Bucun este din Republica Moldova dar s-a remarcat în România ca unul dintre cei mai buni coregrafi, transmite DECA-press. Bucun a fost cooptată şi de către echipa emisiunii "Dansez pentru tine" pentru a semna coregrafia concurenţilor. În prezent ea lucrează la noul spectacol pe care directorul artistic al teatrului Mihai Eminescu din Botosani, Volin Costin, îl va pune în scenă la mijlocul lunii februarie. Este vorba despre spectacolul "Visul unei nopţi de vară", dupa W. Shakespeare, pentru care actorii teatrului fac repetiţii în această perioadă. Pentru coregrafia spectacolului s-a apelat la Victoria Bucun, însă aceasta este nevoită să comunice cu actorii prin telefon sau internet. Deşi are viza de trecere în România, oficialii de la Consulat nu îi aproba trecerea şi pentru copil, pe care, artista susţine că nu are cu cine să-l lase în Republica Moldova. "Victoria Bucun are probleme cu viza, dar am înteles că pe 2 februarie va fi la Botoşani. Ea este şi cetăţean român, dar trebuie să vină cu baieţelul ei, care este cetăţean moldovean şi nu poate obţine viza pentru copil. Încercăm, până atunci, să lucram cu ea prin intermediul telefonului . Ne-a trimis ilustraţia muzicală prin internet şi ne ajutăm de mijloacele de comunicare moderna", a explicat Volin Costin modul în care colaborează cu coregrafa de peste Prut.

×
Subiecte în articol: magazin