x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Monden / AndreEA si-a schimbat masina

Monden / AndreEA si-a schimbat masina

de Adrian Vaduva    |    26 Mai 2006   •   00:00
Monden / AndreEA si-a schimbat masina

AndreEA Antonescu si-a vandut masina, un BMW decapotabil, intrucat isi dorea un 4X4. Asa ca nu a stat prea mult pe ganduri si a devenit proprietara unui Porsche-Cayenne.
"Nu vreau sa se inteleaga ca sunt un fan al acestei marci. De altfel, cu exceptia acestui automobil pe care tocmai l-am cumparat, nu sunt innebunita dupa Porsche. Dimpotriva. Am fost si voi fi mereu o admiratoare infocata a celor de la BMW. Si, probabil, daca ma voi decide sa-mi schimb din nou masina, voi alege un bolid decapotabil din clasa Z", ne-a declarat cantareata.

SPORT. Cu toate ca pana de curand nu se dadea in vant dupa salile de sport, Andreea a inceput sa mearga la una. Nu pentru ca ar avea nevoie sa dea jos kilogramele acumulate in aceasta iarna, ci ca sa aiba un tonus muscular mai bun. "De multi ani am aceeasi greutate: 42 de kilograme. Nici nu ma ingras, nici nu slabesc. Insa, in urma cu cateva zile, m-am intalnit cu fostul meu antrenor de fitness din perioada adolescentei si m-a convins sa ma reapuc de sport pentru tonifierea musculaturii", ne-a povestit fosta componenta a trupei Andre.

Tom Boxer, debut cinematografic


DJ-ul roman Tom Boxer se va ocupa de coloana sonora a unui serial de televiziune care-i va avea ca protagonisti pe doi artisti ai casei sale de discuri: un roman si un englez de culoare. "Va fi ceva asemanator peliculei «Men in Black», in varianta romaneasca. De asemenea, vom face si un videoclip al acestei melodii de film: «The Fire». Insa va fi ceva neobisnuit pentru Romania: clipul va avea trei parti, iar povestea va fi pe masura: doi spioni confruntati cu probleme pe care trebuie sa le rezolve pe teritoriul Romaniei", a declarat Boxer.

×