x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Monden - Rocsana, cerere in casatorie

Monden - Rocsana, cerere in casatorie

de Adrian Vaduva    |    12 Mai 2006   •   00:00
Monden - Rocsana, cerere in casatorie

Se pare ca zilele de celibatara ale Rocsanei Marcu sunt numarate, intrucat vedeta Prima TV se asteapta la o cerere in casatorie.
Chiar daca iubitul ei nu a facut inca acest pas, Rocsana este convinsa ca intuitia specific feminina nu o va trada. "Nu vreau sa se inteleaga ca imi doresc cu tot dinadinsul sa fiu ceruta de nevasta. Insa am primit cateva semnale care ma indreptatesc sa cred ca, in viitorul apropiat, acest lucru se va intampla", ne-a declarat prezentatoarea tv, fara a ne spune si ce raspuns ii va da prietenului ei.

LAS VEGAS. In ceea ce priveste cariera muzicala, Rocsana ne-a dezvaluit ca sfarsitul acestei luni o va gasi la Mecca jocurilor de noroc, Las Vegas, oras in care solista are un recital. "Nu voi pleca singura in Statele Unite, unde voi sustine un concert. Alaturi de mine va merge si colega mea din serialul Gogomanii, Aniela Petreanu. Dupa terminarea show-ului, vom petrece si cateva ore prin magazinele de haine", ne-a marturisit Rocsana Marcu.

Bodo a prins doi pesti de 10 kilograme fiecare


De foarte multa vreme, Bodo este un impatimit al pescuitului. Artistul spune ca nicaieri nu se relaxeaza mai bine decat atunci cand se afla pe marginea unui helesteu, avand o undita in mana. Chiar daca nu intotdeauna cantaretul are parte de o captura bogata, acest lucru nu-l impiedica sa se trezeasca la 4 dimineata pentru o partida de pescuit. Insa de curand, Fortuna i-a zambit vocalistul de la Proconsul care s-a intors acasa fericit: a reusit sa prinda doi pesti cantarind 10 kilograme fiecare. Si, dupa spusele sale, aceasta nu este deloc o poveste pescareasca!

×