x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Moş Crăciun este poştaş!

Moş Crăciun este poştaş!

de Raluca Grintescu    |    14 Noi 2007   •   00:00

Oraşul Himmelpfort din estul Germaniei are o tradiţie mai ciudată, dar amuzantă.Pentru o lună de zile, poştaşul se transformă in Moş Crăciun, imparte scrisori şi răspunde celor care scriu de pe intreg mapamondul.

Oraşul Himmelpfort din estul Germaniei are o tradiţie mai ciudată, dar amuzantă.Pentru o lună de zile, poştaşul se transformă in Moş Crăciun, imparte scrisori şi răspunde celor care scriu de pe intreg mapamondul. Localnicii se pot bucura de aceste servicii doar pănă la 17 decembrie, cănd Moşul intră in concediu.

RECORD - Carte de bucate de şase kilograme

Un renumit bucătar francez a prezentat la Paris ultima sa creaţie:Â o carte de bucate care are 1.136 de pagini şi căntăreşte şase kilograme. In "Grand Livre de Cuisine", Alain Ducasse - care deţine un intreg imperiu de restaurante in marile oraşe ale lumii - a adunat peste 500 de reţete deosebite. Preţul cărţii - care va ajunge pe rafturile librăriilor in această săptămănă - nu este foarte piperat, insă nici "fad" - 215 euro.

NEW YORK - Război impotriva porumbeilor

Un membru al Consiliului municipal din New York doreşte declanşarea unui război total impotriva porumbeilor din oraş şi promite că nu se va lăsa descurajat. Simcha Felder a cerut administraţiei oraşului să adopte un proiect care presupune amendarea cu 1.000 de dolari a persoanelor surprinse hrănind porumbei, introducerea de contraceptive in măncarea păsărilor şi aducerea unor şoimi in zonă.

×
Subiecte în articol: magazin