x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Motociclete şi scutere ecologice

Motociclete şi scutere ecologice

27 Mar 2008   •   00:00
Motociclete şi scutere ecologice

Pe străzile districtului Kreuzberg din Berlin şi-au făcut apariţia câteva motociclete şi motoscutere ecologice. “Vehiculele” sunt construite manual, nu folosesc carburanţi nu poluează, iar preţul de achiziţie este de 350 de euro bucata.

Pe străzile districtului Kreuzberg din Berlin şi-au făcut apariţia câteva motociclete şi motoscutere ecologice. “Vehiculele” sunt construite manual, nu folosesc carburanţi nu poluează, iar preţul de achiziţie este de 350 de euro bucata.

Singurul inconvenient este că pot fi folosite doar ca decor, întrucât sunt realizate din rattan (specie de palmier din zona tropicală).

 

 

 

 

Tehnologie - Bărbat... gravid în luna a cincea

Revista americană The Advocate prezintă povestea unui băr­bat... gravid în luna a cincea. Tho-mas Beatie, din Bend (Oregon), s-a născut femeie, însă a început un tratament pentru schimbarea de sex acum mai bine de opt ani. “Sunt transsexual. Din punct de vedere legal sunt bărbat şi căsă­to­rit cu acte în regulă cu Nancy. Cum soţia mea a suferit în urmă cu zece ani o histerectomie, am hotărât să-mi păstrez capacităţile reproductive”, a declarat Thomas. Pentru a putea rămâne însărcinat, Thomas şi-a întrerupt tratamentul hormonal, trupul său revenind la normal după patru luni. “Nici n-a fost nevoie să iau estrogen sau alte medicamente pentru fertilitate”, a adăugat bărbatul.

 

 

Retragere - Măgăriţa-balerină a ieşit la pensie

Compania rusă de balet Mariinski din St. Petersburg şi-a luat rămas bun de la unul dintre cei mai îndrăgiţi artişi ai săi: mă­găriţa-balerină Monika. Timp de 19 ani Monika şi-a făcut datoria pe scena teatrului, cărându-l în spate pe grăsuţul Sancho Panza, în producţia Don Quijote, informează Metro.co.uk. La spectacolul de final de carieră, Monika (21 de ani) a dansat vals alături de una dintre balerinele companiei şi a primit în dar un tort din morcovi, un şorţuleţ şi un batic. Locul ei va fi luat de o tânără măgăriţă, Alina.

 

Examen - Cum să jefuieşti o bancă

Studenţii unei facultăţi cu profil de secretariat din China au avut ca proiect pentru un examen rea­lizarea unui plan de jefuire a unei bănci. Aveau la îndemână şi câ­te­va date concrete: o bandă de şase persoane (liderul, un spărgător de seifuri, un şofer, doi “încărcători” şi un puşcaş), iar timpul-limită de şapte minute, in­for­mează Ana­no­va. “Majoritatea studenţilor de la facultăţile cu profil umanist n-au antrenament în gândire aşa cum au cei de la şti­inţele exacte. Un ast­fel de proiect le pune mintea la contri­bu­ţie”, a declarat profeso­rul He, de la Universitatea din Guang­­dong. El este con­vins că stu­­denţii săi sunt destul de ma­turi pentru a nu pune pla­nu­rile în practică.

 

 

Online - “South Park”, gratuit pe internet

 

Serialul tv de succes “South Park” poate fi vizionat gratuit pe un site special creat de producă­torul Comedy Central, informează variety.com. Sătui ca serialul de desen animat să fie downloadat ilegal, creatorii Trey Parker şi Matt Stone au încheiat o înţele­ge­re cu compania Viacom, pentru a distribui toate episoadele pe site-ul SouthParkStudios.com. Site-ul ofe­ră toate episoadele seriei, in­clu­siv pe cel curent, care poa­te fi vizionat timp de o săptă­mâ­nă de la apariţie.

 

×
Subiecte în articol: magazin