x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Motociclisti de familie

Motociclisti de familie

de Cristina Ologeanu    |    24 Mar 2006   •   00:00
Motociclisti de familie

Iubitorii de motoare au, la Discovery Channel, o emisiune pe masura: "Motociclete americane", un reality care a cucerit intreaga America.

DOCUMENTAR
Iubitorii de motoare au, la Discovery Channel, o emisiune pe masura: "Motociclete americane", un reality care a cucerit intreaga America. Fiecare episod prezinta experiente din viata reala a echipei de constructori din statul New York, "Orange County Choppers" (OCC), alcatuita din fondatorul Paul Teutul Sr si seful de design si productie Paul Teutul Jr. Programul a devenit seria cu cea mai mare audienta pe Discovery Channel in SUA, prezentand ceea ce New York Post a descris drept "una dintre cele mai uimitoare relatii urmarite la TV", in care "rezultatele finale sunt motociclete uimitoare, plus un program de reality-TV atat de fascinant, incat nu poti decat sa-ti doresti sa continue."

IN FAMILIE. Seria surprinde dinamica familiei Teutul, demonstrand cum stilurile contrastante ale celor doi, tata si fiu, genereaza discutii aprinse de fiecare data cand acestia colaboreaza, combinandu-si pasiunea si priceperea pentru a respecta termene-limita aparent imposibil de respectat si construind motociclete unice, la comanda. Si ce motociclete! Si, pentru ca serialul a prins atat de bine, cei de la Discovery au decis ca luni, 27 martie, de la ora 21:00, sa difuzeze un best of: "Motociclete americane: JR contra SR".

GRILA. Acest best of face parte din programul "Ora vitezei", care cuprinde o serie de documentare tematice care se concentreaza asupra stiintei si psihologiei vitezei. Cu "Ora vitezei" se deschide noua grila a Discovery. Printre noile programe ale canalului se numara si "DR G., medic legist", o serie fascinanta care exploreaza lumea criminalisticii. Aprilie va aduce programele de tip reality "La un pas de moarte", "Pompierii americani". Marea surpriza va veni in apropierea momentului lansarii pe marile ecrane a filmului "Codul lui Da Vinci". Adica in mai, cand Discovery prezinta in premiera "Da Vinci decodificat".

INFO

VENETIAN. In acest episod al seriei de documentare "Megastructuri" veti afla cum magnatul Sheldon Adelson a pornit construirea celui mai mare hotel din Las Vegas, Hotel Resort Casino, un tribut adus Venetiei. Complexul arhitectural l-a costat pe Sheldon peste 3 miliarde de dolari si va fi amplasat in desertul Nevada pe o intindere ametitoare. Veti fi martorii nasterii unui gigant, alaturi de echipa de ingineri care vor reconstrui in cel mai mic detaliu orasul stravechi al Venetiei, completat cu gondole si nelipsitul Grand Canal.

ROLLER COASTER. Cum te-ai simti sa fii catapultat de la sol in aer in trei secunde si jumatate atingand o viteza ametitoare? Pentru cautatorii de adrenalina, exista solutia ideala: Kingda Ka, cel mai iute roller coaster din lume. Situat in parcul de distractii Six Flags Great Adventure Park din New Jersey, US, acest monstru aerian este totodata si cel mai inalt roller coaster din lume. Fiti pregatiti de senzatii tari! (Raluca Grintescu)

×