x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Mr. Pitt & Mr Button

Mr. Pitt & Mr Button

de Sebastian S. Eduard    |    20 Feb 2009   •   00:00

"Strania poveste": 13 nominalizări la Oscar



Cu câteva zile înaintea Oscarurilor, cel mai nominalizat film din acest an la Premiile Academiei intră şi în cinematografele din România. "Strania poveste a lui Benjamin Button" este o adaptare după nuvela lui F. Scott Fitzgerald, din anii ’20, despre un om care s-a născut pe la 80 de ani şi care, în loc să îmbătrânească, întinereşte. Un om ca oricare altul, care nu poate ţine timpul în loc.

Începând la New Orleans, la sfârşitul primului război mondial, în 1918, şi până în pragul secolului 21, parcurgând un drum neobişnuit, ca orice viaţă de om, filmul relatează povestea unui om ieşit din comun, a oamenilor şi locurilor pe care le descoperă de-a lungul acestui parcurs, a iubirilor şi despărţirilor pe care le trăieşte, a bucuriilor vieţii şi tristeţii morţii, şi a lucrurilor ce dăinuie dincolo de timp. Brad Pitt, Cate Blanchett, Taraji P. Henson, Julia Ormond şi Jason Flemyng joacă în acest film special, regizat de David Fincher.

"Justiţiarul": interzis sub 18 ani

O a doua premieră a săptămânii este un film de acţiune. "Justiţiarul: zona de război" este un film interzis celor sub 18 ani, care spune povestea intransigentului justiţiar Frank Castle, care se luptă cu ticălosul cap al mafiei, Billy Russoti, şi cu oamenii lui trimişi să-l lichideze. În rolul principal: Ray Stevenson, pe care îl cunoaştem din serialul HBO "Roma".  


DVD home

ÎN SEXCURSIE. Adorabilul Ian (Josh Zuckerman) este ultimul american virgin. Ian a fost mereu un băiat de treabă, întotdeauna un bun prieten al fetelor, însă niciodată prietenul vreuneia… Acum pare însă că norocul i s-a schimbat, pentru că o întâlneşte – online – pe Danielle, care pare să fie tot ce şi-a dorit Ian vreodată. E simpatică, sexy, iar sentimentele par să fie reciproce. Exista însă o singură problemă: Danielle locuieşte în Knoxville, iar Ian trăieşte în Chicago. Şi ar mai fi una: Danielle crede, datorită profilului postat de Ian pe Facebook, că acesta arată ca Brad Pitt. La insistenţele celui mai bun prieten al său, Lance, Ian se hotărăşte să-şi înfrunte teama de a fi respins, pornind în călătoria vieţii sale atunci când Danielle îi mărturiseşte că dacă el va veni până la ea, ceea ce înseamnă să traverseze toată ţara, ea i se va dedica TRUP şi suflet.

An: 2008
Gen: comedie
Cu: Josh Zuckerman, Amanda Crew
Regie: Sean Anders

EMBER – ORAŞUL DIN ADÂNCURI. Timp de patru generaţii, locuitorii "oraşului tăciunilor aprinşi" s-au scăldat într-o uimitoare lume de lumini sclipitoare. Generatorul oraşului, puternic cândva, începe să cedeze, iar maiestuoasele lămpi încep acum să pâlpâie. Doi adolescenţi pornesc într-o cursă contracronometru, pentru a ajuta locuitorii oraşului înainte ca lumina să dispară pentru totdeauna.

An: 2008
Gen: aventură/ fantastic
Cu: Bill Murray, Saoirse Ronan
Regie: Gil Kenan

×
Subiecte în articol: film