x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Muc de ţigară de nouă metri

Muc de ţigară de nouă metri

09 Apr 2008   •   00:00
Muc de ţigară de nouă metri

Autorităţile londoneze au amplasat în celebrul Trafalgar Square un muc de ţigară înalt de nouă metri şi cu un diametru de 1,5 metri. Chiştocul-gigant are menirea de a-i sensibiliza pe cei care aruncă chiştoacele pe stradă. Campania, lansată de curînd, este intitulată “Păstraţi Marea Britanie curată”.

Autorităţile londoneze au amplasat în celebrul Trafalgar Square un muc de ţigară înalt de nouă metri şi cu un diametru de 1,5 metri. Chiştocul-gigant are menirea de a-i sensibiliza pe cei care aruncă chiştoacele pe stradă. Campania, lansată de curînd, este intitulată “Păstraţi Marea Britanie curată”.

 

 

 

Diagnostic - Are stomacul fără fund

Heinz Asthoff (68 de ani) din Germania a fost declarat de medici “bărbatul cu stomacul fără fund”. Bărbatul consumă şi 12.000 de calorii pe zi fără să se îngraşe cu un gram (are 95 kg şi 1,80 m înălţime). “Medicii mi-au spus că am stomacul precum mina în care am lucrat 36 de ani «negru şi fără fund». Ba chiar m-au sfătuit să nu renunţ la fumat, pentru că o să-mi crească şi mai mult apetitul”, a declarat Asthoff. Pofta nesfîrşită de mîncare i s-a declanşat după ce a rămas văduv (acum 22 de ani), iar într-o zi omul mănîncă 900 g de carne, 2,5 kg de cartofi, 12 ouă, 0,6 kg de maioneză, pizza, chipsuri şi cîteodată 20 de pateuri cu carne, informează Daily Telegraph.

 

 

 

Tandem - Bicicletă dublă faţă în faţă

Un thailandez a inventat bicicleta tandem faţă în faţă, iar acum este în negocieri cu un constructor pentru realizarea ei în serie. Lui Chen Yugang, directorul unui centru de creaţie din cadrul Universităţii din Tainan, i-a trebuit un an să realizeze bicicleta, informează Ananova. “La un tandem obişnuit, cel din spate are în faţa ochilor posteriorul celuilalt şi m-am gîndit că ar fi mult mai bine ca cei doi să stea faţă în faţă”, a declart Yugang. Potrivit inventatorului, bicicleta este ideală pentru cupluri sau pentru părinţii care vor să-şi supravegheze copiii.

 

 

 

Ciudăţenie - Un lup şi o capră în aceeaşi cuşcă

Angajaţii Grădinii Zoologice din Nanchong (China) se pot lăuda cu un cuplu mai puţin obşinuit: un lup şi o capră împart aceeaşi cuşcă a parcului naţional, informează Ananova. Cei doi au ajuns să se cunoască după ce îngrijitorii n-au închis bine cuşca lupului. “Căpriţa, care se juca nestingherită prin iarbă, s-a speriat foarte tare, chiar i se vedeau picioarele tremurînd. Însă lupul nu i-a făcut nimic. Ba chiar s-au jucat. Aşa am hotărît să-i lăsăm mai multă vreme împreună să vedem ce se întîmplă”, a povestit unul dintre angajaţi. De atunci împart totul frăţeşte, mai puţin hrana, din motive lesne de înţeles: unul este carnivor, iar celălalt ierbivor.

 

 

 

Indiciu - A lăsat CV-ul la locul jafului

Demetrius Robinson, de 28 de ani, din Georgia (SUA), a jefuit un magazin unde iniţial depusese un CV şi o cerere de angajare, informează Ananova. Chiar dacă tînărul a completat cererea de angajare cu unele date false, el şi-a trecut totuşi adevăratul nume, precum şi numărul de telefon al unchiului său. După ce a rămas singur cu vînzătorul, Robinson i-a pus acestuia cuţitul la gît şi a furat toţi banii din casă. Însă pentru oamenii legii prinderea infractorului  a fost doar o formalitate.

×
Subiecte în articol: magazin