x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Muzeul Madame Tussauds din Londra, gazdă permanentă pentru Michelle Obama

Muzeul Madame Tussauds din Londra, gazdă permanentă pentru Michelle Obama

20 Ian 2010   •   00:00

O statuie din ceară a lui Michelle Obama a fost aşezată marţi lângă cea a preşedintelui american Barack Obama la Muzeul Madame Tussauds din Londra, pentru a marca un an de la învestirea în funcţie a soţului său. Conform Agerpres, statuia preşedintelui american a fost instalată în muzeu pe 20 ianuarie 2009, zi în care a fost învestit în funcţie Barack Obama.



Cuplul Obama va fi ''separat'' la jumătatea lunii aprilie când statuia ''Primei Doamne'' a Americii va fi trimisă la locul ei permanent la Muzeul Madame Tussauds din Bangkok, în Thailanda. Ea poate fi văzută acolo începând din vară. ''Suntem încântaţi că Michelle s-a alăturat lui Barack în expoziţie pentru a marca împlinirea unui an istoric la putere'', a declarat un purtător de cuvânt al muzeului. ''Preşedintele Obama este una dintre cele mai populare statui ale noastre şi publicul apreciază îndeosebi faptul că pot să intre în Biroul Oval'' al preşedintelui de la Casa Albă.

Cei doi sunt înfăţişaţi stând în picioare, în faţa unei copii a biroului preşedintelui. În decor sunt prezente şi fotografii cu familia Obama în cursul unor momente cruciale din anul care s-a scurs de la învestirea în funcţie a preşedintelui.

×
Subiecte în articol: magazin