x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Muzica - Balada spaniola

Muzica - Balada spaniola

de Raluca Grintescu    |    19 Ian 2007   •   00:00
Muzica - Balada spaniola

Marc Anthony viseaza melodiile, Jennifer Lopez le canta

Marc Anthony viseaza melodiile, Jennifer Lopez le canta

Jennifer Lopez a muncit tot anul trecut pentru ca a vrut sa inceapa 2007 in forta. Asa ca artista isi va lansa in premiera albumul spaniol "Como Ama Una Mujer" in luna februarie, primul extras pe single fiind piesa de rezistenta "Que Hiciste" (varianta spaniola a "What Did You Do"). Interesanta este conceperea acestei piese care se pare ca a fost ideea sotului ei, cantaretul Marc Anthony, dupa un vis pe care acesta l-a avut intr-o noapte.

"Marc s-a trezit si mi-a zis ca a avut cel mai nebunesc vis de pana atunci. Se facea ca acesta se afla intr-o camera cu Rocío DÃşrcal (frumoasa si faimoasa artista de origine spaniola, cunoscuta pentru duetele pe care le sustinea cu Juan Gabriel) care i-a zis ca are un cantec pentru mine, "Qu... Hiciste" ‚ si a inceput sa-l cante. Visul s-a petrecut la doua saptamani dupa ce Rocio s-a stins din viata, fiind bolnava de cancer. De teama sa nu pierd esenta melodiei, am ridicat telefonul, am apasat robotul si l-am pus pe sotul meu s-o fredoneze imediat", mai spune ea.

O NOTA ROCK. Totusi, melodia a ramas inregistrata pe robot multe luni pana cand Jennifer sa ia atitudine si sa o transforme in hit. Desi noul album in limba spaniola era aproape gata, Lopez s-a gandit ca ceea ce lipseste este tocmai "Qu... Hiciste", o balada extrem de emotionala. Zis si facut. Lopez a chemat un textier spaniol care sa-i conceapa piesa, asigurandu-se totodata ca versurile descriu cu acuratete sentimentele exprimate de Durcal in vis. Mai exact, o relatie de prietenie intensa. Potrivit spuselor artistei, piesa a fost scrisa in mai putin de 20 de minute. "La inceput, era o balada, spre final insa i-am adaugat o nota mai rock. Este o poveste pasionala si amuzanta, cu un mesaj "criminal" sustine "cea mai influenta vedeta de origine spaniola", asa cum a fost considerata de revista People. Videoclipul a fost filmat in Dumont Dunes, California, si a fost regizat de Michael Haussman.

Dansul, viata mea!
Jennifer Lopez va fi producatorul reality-show-ului "DanceLife", un show in care sase dansatori/dansatoare vor avea de trecut probe pentru posibile job-uri, auditii pentru reclame tv si videoclipuri. J Lo, care si-a inceput cariera ca dansatoare in echipa lui Janet Jackson, va aparea in doua episoade ale reality-show-ului. "Dansul a fost si va ramane prima mea dragoste" recunoaste ea.

×