x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Muzica - Cu butoaiele la atac

Muzica - Cu butoaiele la atac

de Raluca Grintescu    |    30 Iun 2006   •   00:00
Muzica - Cu butoaiele la atac

Baietii de la Sistem sunt pusi pe fapte mari

Baietii de la Sistem sunt pusi pe fapte mari

Un nou album, un turneu national de cluburi sunt doar cateva dintre proiectele estivale ale trupei Sistem, care au "prins aripi" de curand. De altfel, Zoli si partenera sa, Anca, au pus bazele Academiei de Showbiz, un concept original de training care se adreseaza "actorilor din zona nevazuta a showbiz-ului". In plus, baietii au avut imensa oportunitate de a canta in deschiderea concertului Depeche Mode. La noul album, "Sis TeMpo", au lucrat mai mult decat la oricare dintre albume.

Dupa Eurovision, au fost pretentiosi cu ei insisi, ca sa nu-si dezamageasca fanii. "E un album pe care cele doua laturi ale grupului, cea comerciala si cea de underground, se imbina perfect, desi sunt foarte bine delimitate chiar de ordinea pieselor de pe disc. Avem o colaborare cu Andra si una speciala, cu Grigore Lese. Fiecare piesa a facut zeci de "drumuri" dus-intors, de la compozitor-studio, la noi. Intr-un an de zile am modificat, cizelat, refacut, rearanjat fiecare piesa de nenumarate ori pana a iesit exact asa cum am vrut", marturiseste Zoli.

LACRIMI. Sistem a avut si o sarcina dificila: sa cante in deschiderea concertului Depeche Mode, insa au trecut-o cu brio. Stiau ca vor avea dificultati cu aranjamentul scenic, pentru ca nu erau siguri de cat spatiu dispun, dar echipa celor de la DM a fost cooperanta si astfel au reusit sa creeze un show care sa poata fi adaptat. "Presiunea pe care am simtit-o n-o pot descrie in cuvinte, am fost cu totii foarte concentrati sa nu gresim nimic, asa ca nu ne-am prea bucurat de ceea ce facem. Insa dupa ce am iesit de pe scena si ne-am indreptat spre cabine, am trait cel mai frumos moment din viata noastra. Publicul aflat in acea zona s-a ridicat in picioare si ne-a aplaudat. Mi-au dat lacrimile. Mai ales ca ne-am pregatit doua luni pentru acest moment", spune Zoli emotionat.

Fara sa fiu fan inrait, mi-a placut din toate punctele de vedere. Am descoperit cu surprindere vocea lui Martin Gore. As vrea sa dau o nota maxima publicului, care a fost exact cum si-ar dori orice artist
Zoli despre show-ul DM

FLASH NEWS
LOVE SOUNDS. Dupa ce a pus pe jar fanii din intreaga lume cu albumul sau de debut, "Jusstified", disc vandut in peste 7 milioane de exemplare, Justin Timberlake ne-a pregatit o vara fierbinte. Noul sau album, "Future Sex/Love Sounds" va aparea pe piata la 12 septembrie, dar primul single "Sexy Back" il veti putea asculta incepand cu 7 iulie. Turneul international de promovare va debuta in luna iulie, in Europa si Japonia, urmand ca Justin sa concerteze in SUA pe tot parcursul lunii august.

DEPRESIE. Dupa cateva luni de zile extrem de grele in care a divortat pentru a doua oara de prietena sa din copilarie, Kim, si dupa ce prietenul sau cel mai bun a fost omorat, Eminem este complet derutat si nu mai are chef de nimic. Purtatorul sau de cuvant a marturisit ca rapperul se lupta cu insomniile si se trateaza cu antidepresive.

TRUPA NOUA. Dupa o serie de auditii la New York, LA, Houston, Chicago si Atlanta, Beyonce Knowles s-a decis asupra catorva fete (din 1.000 de candidate) pe care sa le lanseze pe piata ca trupa. De asemenea, vedeta pop a tinut sa precizeze ca grupul feminin o va insoti in cel de-al patrulea turneu international de promovare al LP-ului "B-Day". Numele castigatoarelor nu a fost dezvaluit inca.
×