x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Muzica - Disc GN’R in martie?

Muzica - Disc GN’R in martie?

de Alex Revenco    |    09 Feb 2007   •   00:00
Muzica - Disc GN’R in martie?

Axl a promis ca mult asteptatul CD "Chinese Democracy" va aparea la primavara

Axl a promis ca mult asteptatul CD "Chinese Democracy" va aparea la primavara

Noul album Guns N’Roses, asteptat de mai bine de zece ani, se pare ca va fi pe piata la data de 6 martie, spune Axl Rose pe site-ul www.NewGNR.com. Chiar daca toate albumele ce urmeaza sa apara sunt mentionate (cu luni intregi inainte) pe amazon.com, site-ul respectiv nu mentioneaza deocamdata nimic referitor la Guns N’Roses.

INREGISTRAT IN LAS VEGAS. "Desi nu e vorba de o promisiune, minciuna sau garantie, vrem sa anuntam ca 6 martie e data cand intentionam sa iesim pe piata cu noul disc. Este pentru prima oara cand noi facem publica data lansarii albumului. In anii trecuti, celelalte presupuse date au fost anuntate de altii, care au avut motivele lor. Vrem sa-i asiguram pe fani ca vom face tot ce sta in puterea noastra ca CD-ul sa fie in magazine la 6 martie", a declarat Axl Rose. Anul trecut, Guns N’Roses a efectuat un lung turneu mondial in Europa si America de Nord, in care s-au confruntat cu tot felul de probleme si concerte anulate. Potrivit "The Las Vegas Journal", la inceputul acestui an, "solistul W. Axl Rose a refuzat ofertele de concert pentru a termina inregistarile noului album «Chinese Democracy» la Palms Hotel and Casino Studios, din Las Vegas, si le-a terminat".

CONCERT IN BRAZILIA. Dupa turneul mondial din 2006 si in acest an, grupul va continua seria de concerte in America de Nord si de Sud. Chiar daca nu e sigur, se pare ca primul concert Guns N’Roses pe 2007 va fi in aprilie, in Brazilia, pe Stadionul Gigantinho din Porto Alegre, cu o capacitate de 15.000 de spectatori. Coincidenta sau nu, trupa lui Slash, Velvet Revolver, are o serie de concerte in Brazilia, in aprilie.

DISCURI PENTRU PLAYER

Sarah Brightman

Classics. In ultimii 25 de ani, Sarah Brightman s-a remarcat ca artista "crossover", dar si ca una dintre cele mai importante "soprane pop" a tuturor timpurilor, cu vanzari la nivel mondial de peste 25 de milioane de albume si peste 2 milioane de DVD-uri. Noul CD e o colectie a celor mai importante melodii "crossover" inregistrate in ultimii zece ani, ce au influentat crucial cariera sa artistica, iar "Time To Say Goodbye/Con Te Partiro", intepretata alaturi de Andrea Bocelli, se afla la loc de cinste.

Robbie Williams

And Through It All: Live 1997-2006. Recent aparut si in Romania la EMI, DVD-ul contine cele mai bune piese ale acestuia, de la inceputul carierei solistice pana anul trecut, intr-un montaj de exceptie. Prezentarea in widescreen si sunet 5.1 a DVD-ului contribuie la reusita acestui superprodus muzical, ce nu poate lipsi din casa nici unui fan Robbie Williams. Cu vanzari de zeci de milioane de discuri in lumea intreaga, britanicul isi consolideaza pe zi ce trece statutul de megastar.

Janet Jackson

20 Years Old. Noul album contine melodii ce au toate sansele sa devina hituri, mai ales datorita colaborarii speciale cu cel mai de succes producator pop/R&B din ultimii ani, Jermaine "JD" Dupri. Daca precedentul disc ("Control") a marcat o renastere in plan creativ, noul album realizat de EMI celebreaza doua decenii de maturizare artistica. "Lumea nu-si poate imagina... ce urmeaza sa auda si sa traiasca; Janet are cea mai buna productie a ei de pana acum - garantat!", spune Dupri despre acest CD.

Kelis

Kelis Was Here. Frumoasa americana de culoare stie sau nu ca, in anii ’70, "Eric Clapton Was Here" a fost unul dintre cele mai bune albume ale timpului, dar pe "alta strada", "Kelis Was Here" este unul dintre cele mai reusite CD-uri hip-hop/R&B aparute in ultima vreme. Este al patrulea album din cariera "celei mai fierbinti neveste din hip-hop" casatorite cu faimosul raper Nas (nascut Nasir bin Olu Dara Jones, fost Nasty Nas, fiul muzicianului de jazz Olu Dara).

×