x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Muzica - Lectii de spaniola

Muzica - Lectii de spaniola

de Raluca Grintescu    |    28 Iul 2006   •   00:00
Muzica - Lectii de spaniola

Analia Selis ne invata noile sale creatii

Analia Selis ne invata noile sale creatii

Analia Selis si-a lansat, cu multa muzica si voie buna, cel de-al doilea album "Aqui, mañana". Terasa clubului Cuba a devenit neincapatoare, prieteni, admiratori si "consumatori" de muzica latino au tinut sa petreaca o seara fierbinte alaturi de Analia si trupa sa. Surpriza serii a fost insa aparitia muzicianului cubanez Gilberto Orsega, partenerul de viata al solistei de la Mandinga, care a cantat pe scena cu Analia.

FOLCLOR. Cel de-al doilea album contine zece piese in stil latino pop, insa este diferit fata de primul in ceea ce priveste linia melodica si aranjamentul muzical (semnat de Costin Bodea). De data aceasta, artista a incercat sa abordeze mai mult muzica folclorica traditionala din America Latina, transpusa pe ritmuri pop, moderne, occidentale. Noile piese, la care a muncit de zor si Analia, sunt in limba sa materna, dar primul extras pe single are titlul si refrenul in limba romana. O declaratie de dragoste pe care interpreta o ofera cu drag romanilor, care au adoptat-o foarte repede. Acum, cantareata este pusa pe fapte mari. Ea va sustine o serie de concerte live de exceptie, iar noi va trebui sa ne pregatim sa invatam noile sale refrene. Pentru necunoscatori, Analia colaboreaza cu o formatie de baza formata din sase valorosi instrumentisti: Razvan Grigorescu (chitara) si Edi Petrescu (percutie), Radu Dumitriu (chitara bass), Costin Bodea (clape) si Laurentiu Zmau (tobe).

"Muzica este cea care ii poate uni pe oamenii de pretutindeni. Sper ca melodiile mele sa ajunga aproape de inima celor care ma asculta"
Analia Selis

FLASH NEWS
CU INEL. Frontman-ul trupei Limp Bizkit, Fred Durst, isi pune pirostriile. Cantaretul a anuntat ca este logodit cu prietena sa in varsta de 21 de ani, cu care locuieste de mai multi ani. Durst este tatal unui baietel de cinci ani si a unei fete de 15 ani din relatiile anterioare.

CONCERTE. U2 a reprogramat datele concertistice pentru turneul anulat in Australia, Noua Zeelanda si Hawaii. Oficial, trupa va canta in noiembrie, anul acesta. Ultimele show-uri din turneu mondial fusesera programate pentru luna martie a acestui an, insa o problema de sanatate care il viza pe apropiatul unui membru din trupa a dat peste cap programul. De asemenea, au mai fost adaugate trei concerte la Tokyo (Japonia).

LANSARE. Dupa ce "Intensive Care" s-a vandut in milioane de copii numai anul trecut, Robbie Williams ne-a pregatit o surpriza: noul single "Rudebox", care ruleaza deja pe posturile de profil internationale, si un album "cald", "1974", care va fi lansat la 4 septembrie. Piesa ii va redefini stilul electro-funk cu care Robbie a devenit atat de popular si adorat de sexul frumos.
×
Subiecte în articol: ana