x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Muzica - Reamonn, la B’Estival

Muzica - Reamonn, la B’Estival

de Raluca Grintescu    |    23 Feb 2007   •   00:00
Muzica - Reamonn, la B’Estival

Hit-urile "Supergirl" si "Tonight", cantate live la Bucuresti

Hit-urile "Supergirl" si "Tonight", cantate live la Bucuresti

Trupa care si-a castigat popularitatea in randurile fanilor de pretutindeni cu hit-ul "Supergirl" sunt in turneul european de promovare a celui mai nou album "Wish". Si pentru ca tot sunt prin apropiere (Olanda, Luxembourg, Elvetia, Austria, Rusia, Grecia, Polonia, Lituania), Reamonn au raspuns afirmativ invitatiei de a canta in premiera si in Bucuresti, la Romexpo, in cadrul B’Estival 2007 (in cea de-a doua zi), unde sunt asteptati in jur de 40.000 de romani.

VIS. Cum hit-urile "Supergirl" si "Tonight" s-au instalat confortabil, atat in playlistul radiourilor si televiziunilor muzicale, cat si in topul preferintelor romanilor, este evident ca show-ul Reamonn va fi unul dintre highlight-urile acestei veri. Liderul trupei, Rea Garvey, ne-a mai vizitat tara intrucat sotia sa, Josephine, este nascuta aici.

Cel mai recent album, "Wish", a reprezentat implinirea unui vis pentru cei cinci membri ai trupei, materialul fiind inregistrat in Los Angeles. Din cele 62 de piese compuse pentru "Wish", doar 13 au intrat pe album, "Tonight" fiind votata de trupeti pentru a fi single. Ei bine, alegerea a fost una reusita avand in vedere ca piesa a devenit imediat un super hit international.

VIATA LUNGA! Explicatia pentru longevitatea trupei, pentru trecutul spectaculos si viitorul din ce in ce mai promitator este data chiar de membrii trupei: "Suntem cinci parti ale unui intreg. Reamonn nu este povestea unui artist irlandez care a avut in spate o trupa de patru tipi din Germania in incercarea de a se face remarcat. Suntem prieteni si colaboram. O trupa care compune impreuna este intr-adevar o trupa unita".

REUNIUNE. Boyzone, trupa care a frant inimile atator adolescente, se va reuni din nou. Intelegerea" le va aduce artistilor un contract de peste 1 milion de dolari fiecaruia. Renumiti in anii ’90, Boyzone vor sustine un turneu european in viitorul apropiat. Ronan Keating a intrat deja in contact cu fostul sau coleg Stephen Gately, iar fostul manager Louis Walsh va face si el parte din echipa. (Raluca Grintescu)
ALBUM. Radiohead a infirmat faptul ca noul album va fi lansat la 6 august. Pe site-ul amazon.co.uk se sustine ca noul disc, descris ca "New Album - TBC", va fi lansat prin EMI Records. Totusi, un purtator de cuvant al trupei a negat aceste zvonuri. Conform unei declaratii anterioare, Radiohead a incheiat contractul cu casa de discuri EMI Records, o data cu lansarea albumului din 2003, "Hail To The Thief", si un nou contract nu a fost inca anuntat.

ACUSTIC. Papa Roach intentioneaza sa lanseze un album acustic, inregistrand deja trei piese in acest format: "Scars", noul single "Forever" si "Not Coming Home" in Scotia. Rockerii recunosc insa ca publicul lor nu este inca pregatit pentru o varianta acustica a pieselor lor. Deocamdata, Papa Roach vor sa-si deschida propriul studio in Sacramento, California, iar in vara sa porneasca un turneu european. In martie, ei vor filma videoclipul piesei "Forever", care va avea si o varianta pentru internet, in care fanii vor putea sa aleaga si sa activeze camerele din diferite unghiuri.

×
Subiecte în articol: albu