x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Muzica - Red Hot Chili Peppers No 1

Muzica - Red Hot Chili Peppers No 1

de Raluca Grintescu    |    02 Feb 2007   •   00:00
Muzica -  Red Hot Chili Peppers No 1

Red Hot Chili Peppers "doboara" din nou topurile de rock americane

Red Hot Chili Peppers "doboara" din nou topurile de rock americane

Un nou record in gradina Red Hot Chili Peppers. Ultimul hit "Snow (Hey On)" este pentru a 77-a saptamana consecutiv pe locul unu in topul american Modern Rock Radio. De asemenea, californienii se pot mandri cu faptul ca sunt primul grup din istoria muzicii rock si nu numai care a reusit sa scoata peste 10 piese "number one". Hitul din 1999, "Scar Tissue", a stat 16 saptamani in top, devenind piesa de varf cu cea mai lunga stationare.

JORGE PADEIRO/AFP PHOTO/MEDIAFAX

SOUNDTRACK. In plus, "iutii" rockeri au semnat un contract prin care se angajeaza sa-si "doneze" doua din piesele lor celor mai tari parcuri de distractie Disneyland. Trupetii vor pune la dispozitie coverul dupa Stevie Wonder, "Higher Ground", roller-coasterului Space Mountain, iar hitul din 1999 "Around The World" va putea fi ascultat de toti cei care vor alege ca punct de atractie roller-coasterul California Screamin’. Cele doua piese au fost insa remixate special pentru acest proiect de catre DJ-ul trupei Ryan Hewitt.

REVENIRE. Dupa despartirea membrilor trupei Rage Against The Machine in 2000, se pare ca trupa s-a hotarat sa se reuneasca in vara aceasta pentru a lua parte la cateva festivaluri, primul dintre ele fiind Coachella Valley Music & Arts Festival. Dupa despartirea de Rage, Tom Morello a infiintat trupa Audioslave impreuna cu Tim Commerford si Brad Wilk. Momentan insa planurile de viitor ale Audioslave sunt cam incetosate daca e sa ne gandim ca frontmanul Chriss Cornell inregistreaza un album solo.

EDEN. Trupa Antimatter (cunoscuta pentru colaborarea in turnee sau realizarea albumelor cu fosti sau actuali membri ai formatiei Anathema) va intra in studio la 9 iunie pentru a incepe inregistrarile noului album (al patrulea al grupului), intitulat "Leaving Eden", pe care incearca sa-l lanseze pana la finele anului, prin intermediul "The End Records". Noul album aduce in prim-plan noi colaborari cu diversi muzicieni: Danny Cavanagh (chitara solo, pian), Ste Hughes (bass), Rachel Brewster (vioara) si Chris Phillips (drums).
NOUTATI BJORK. Fanii Bjork vor fi incatati sa afle ca artista, care n-a mai scos nimic din 2004, lucreaza la un nou album la care vor colabora nume grele precum Antony Hegarty si Timbaland. "In ultimele luni, Bjork s-a aflat in studio si a lucrat din greu. Noul material discografic este unul cu influente hip-hop", spune Timbaland, care a produs deja doua piese de pe album. Rubrica realizata de Raluca Grintescu
×