x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Naomi Campbell va deschide un centru de dezintoxicare în Kenya

Naomi Campbell va deschide un centru de dezintoxicare în Kenya

de Jurnalul National    |    25 Mar 2008   •   00:00

Top modelul britanic Naomi Campbell vrea să deschidă, în Kenya, un centru de dezintoxicare pentru persoanele dependente de alcool şi droguri

Top modelul britanic Naomi Campbell vrea să deschidă, în Kenya, un centru de dezintoxicare pentru persoanele dependente de alcool şi droguri, informează Corriere della Sera. Top modelul nu este străină de curele de dezintoxicare: Campbell a declarat, în primăvara anului trecut, că a devenit dependentă de droguri şi alcool după ce a aflat că unul dintre cei mai buni prieteni ai ei, creatorul de modă Gianni Versace, a fost asasinat. Campbell a recunoscut şi faptul că a avut mai multe perioade de recidivă. Potrivit presei kenyene de marţi, Campbell a anunţat că va deschide acest centru la Malindi, un elegant centru turistic de pe coasta kenyană.

Naomi, în vârstă de 37 de ani, merge foarte des în vacanţă în această staţiune balneară. Top modelul este atât de îndrăgostită de Malindi încât, anul trecut, a decis să deschidă un un cazinou de lux în staţiune. Ea a stârnit protestele organizaţiilor pentru protecţia mediului şi ale localnicilor, pentru că acest cazinou ar urma să fie construit în apropiere de rezervaţia de broaşte ţestoase de la Malindi. Proiectul nu a fost încă aprobat de autorităţi.

×
Subiecte în articol: magazin