x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun NASA,controlata de extraterestri?

NASA,controlata de extraterestri?

de Radu Popa    |    26 Ian 2007   •   00:00
NASA,controlata de extraterestri?
Mistere stiinta

Agentia Spatiala a SUA e "indrumata" de locuitorii altor planete. O ipoteza socanta de ultima ora sustine ca NASA comunica, apeland la canalul de comunicatii militare codificate, cu ocupantii unor nave extraterestre. Potrivit halucinantei teorii, aparitiile navelor spatiale manevrate de extraterestri sunt la fel de frecvente in spatiul cosmic ca si cele ale avioanelor de pasageri sau ale celor de marfuri. Paradoxal, Agentia pastreaza o tacere suspecta referitoare asupra delicatului subiect, "zvonul" nefiind nici confirmat, dar nici infirmat de salariatii institutiei. Adeptii teoriei sustin ca, de fiecare data cand astronautii depisteaza apropierea unei nave extraterestre de cele lansate de pe Terra sau de Naveta Spatiala ce efectueaza, regulat, zboruri in jurul Pamantului, apeleaza la comutatorul ce le permite folosirea canalului de comunicatii militare codificate, a carui utilizare ramane secreta reprezentantilor media si opiniei publice. I

NTERDICTIE. Cei care au elaborat teoria amintita afirma ca, in prezent, mii de nave extraterestre controleaza "spatiul aerian" din jurul Pamantului. Ocupantii lor monitorizeaza atent misiunile cu echipaje umane lansate de pe Terra. Desi astronautii vad frecvent navele respective, in timpul misiunilor, sunt avertizati sa nu sufle nici un cuvant despre "intalnirile" respective. Se pare ca Agentiile Spatiale terestre nu sunt "binevenite" pe Luna, institutiile respective avand nevoie de "aprobarea" extraterestrilor.

Un argument in sprijinul ipotezei respective este oprirea brusca a programelor ce includeau zboruri cu echipaj uman spre Luna, atat de catre americani, cat si de catre rusi, la "sugestia" extraterestrilor aflati deja acolo. Recenta anuntare a reluarii misiunilor umane poate reprezenta o "aprobare" primita de la extraterestri?

REVENIRE. NASA a anuntat reluarea zborurilor cu echipaj uman spre Luna, un prim pas spre colonizarea planetei Marte. In 2018, Agentia va trimite un echipaj de patru oameni ce va ramane acolo o saptamana. Ulterior, sunt planificate doua misiuni pe an, fiecare echipaj beneficiind de un "sejur" de sase luni.
News

Fantoma Soptitoare. Jennifer Love Hewitt si colegii de distributie din serialul de televiziune "Ghost Whisperer" (Fantoma soptitoare) au simtit fiori in timpul unor recente filmari de noapte, cand o stafie adevarata si-a facut aparitia in platou. Actrita, care interpreteaza rolul unei comerciante de antichitati ce ajuta spiritele sa treaca "dincolo", filma o scena "horror", cand colegii sai au observat "miscarile" unei umbre in spatele ei. Ulterior, Jennifer si ceilalti actori, deruland caseta in sens invers, au fost socati observand o fantoma reala in spatele ei. Actrita a fost atat de marcata de cele petrecute, incat a solicitat ca inregistrarea nemontata sa fie pastrata pentru a o arata rudelor, prietenilor si realizatorilor emisiunii.

StrAmoSi celeSti. Reprezentantii populatiei Ainui, care traiesc in Hokkaido, cea mai nordica din insulele Japoniei, au pielea alba; spre deosebire de modelul mongoloid japonez, ei au ochii rotunzi, iar barbatii, fire subtire de par pe fata. Limbajul folosit de ei nu are o forma scrisa. Potrivit legendelor locale transmise, mii de ani, pe cale orala, din generatie in generatie, stramosii lor ar fi venit din spatiu si seamana cu cei care traiesc in prezent "printre nori", la bordul farfuriilor zburatoare ce inconjoara Pamantul. Pentru a cinsti legenda, pe un deal din apropierea vaii Raului Sari din Insula Hokkaido a fost ridicat un monument cu urmatoarea inscriptie: "Acesta este locul in care primii Ainu au venit pe Pamant". (R.P.)
×