x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Nastrusnicii extraconjugale

Nastrusnicii extraconjugale

de Miruna Mihalcea    |    07 Apr 2006   •   00:00
Nastrusnicii extraconjugale

Aventurile de-o noapte, cele mai frecvente prostioare

PUNCTUL PE G
Aventurile de-o noapte, cele mai frecvente prostioare

Statisticile pe care le-am consultat in ultima vreme nu ofera detalii despre data istorica exacta la care omenirea a-nceput sa manifeste simptome de plictiseala relativ la practicile sexuale uzuale. Adica acelea in care exista doi parteneri, legal atestati sau neoficial adunati laolalta in vederea satisfacerii placerilor trupesti, au chef de lugu-lugu pe pipaite si sufera de totala lipsa de imaginatie sau pur si simplu de obisnuinta ori lene, motiv pentru care respectabilul mascul viril al carui echipament obtine calificativul standard de "suficient" escaladeaza hotarat trupul gol si lungit al partenerei, asezata in pozitia corespunzatoare penetrarii ulterioare si de la sine intelese. Ca n-om fi dibuit noi statisticile minune, ca specialistii n-or fi putut aprecia data exacta ori ca fanteziile si fabulatiile sexuale s-au manifestat mereu, doar ca multa vreme au fost trecute sub tacere de teama unei "inchizitii" care sa-i declare pe practicanti perversi, neconformi, revoltati si respectiv sa-i condamne - aoleo - la abstinenta, n-avem cunostinta. In schimb...

EXTRAVAGANTE MARUNTE. Aproape jumatate din barbatii si femeile de toate natiile chestionate de compania Durex, admit cu mandrie ca au avut parte de experiente sexuale "mama, mama". Gen aventuri de-o noapte care constau in "sedinte" de ordin hormonal intre persoane care nu-si cunosc mai mult decat numele unul altuia. Desi probabil ca nu de putine ori ignoranta absoluta relativ la celalalt - care devine obiectul micilor tale extravagante - e cea mai practicata metoda... Desigur, ceea ce vorbitorii despre sex de la tv incearca sa imbrace in haina ideilor preconcepute - respectiv faptul ca femeile au acelasi apetit pentru inselat ca si barbatii - e infirmat: femeile calca stramb de doua ori mai putin ca barbatii.

"Tremurici"

Aproape un sfert din populatia lumii si-a-ncununat bucuria sexuala cu ajutorul vibratoarelor. Si femeile nu sunt singurele care il folosesc in timpul actului sexual... Iar dependentii declarati de farmecele vibratorului sunt categoric australienii si americanii

Adulter

Norvegienii, finlandezii, neozeelandezii si suedezii sunt specialistii intreprinzatori de relatii extraconjugale. De-o noapte sau mai multe. Si daca primii din capul listei se declara amatori in proportie de 70%, nici turcii nu se lasa mai prejos, cu 64%... pe cai!

ANUSKA

De la "uau" in jos

M-am luptat cu mine multa vreme. Si nu oricum, ci din rasputeri. Numai eu stiu cat mi-a transpirat fruntea sfortandu-ma sa gasesc singura solutia si sa nu fiu nevoita sa apelez la cine stie ce profesionisti. Fie ei din soiul absolut penibil al taticului chelios cu parul alb (culmea, dar se poate!) care povatuieste cuplurile cu aura de atotstiutor (fie vorba-ntre noi, nu pot sa nu ma abtin, cand ii vad zambetul trufas in fata invitatilor pe care are impresia ca-i nauceste iremediabil cu experienta lui covarsitoare - sa mi-l imaginez obligand-o pe nevasta-sa si/sau pe cine (?!) o mai sta sa experimenteze tot felul de giumbuslucuri caraghios-tulburator-ametitor-nirvanic de orgasmice! Ca altfel, daca omu’ chiar nu s-a giugiulit, la randul lui, cu tantile din viata dumisale, asa cum ne povatuieste pe noi, amatorii, nu stiu, zau, cum ar mai manifesta atata stapanire de sine. Doar daca nu cumva e usor indolent si-atunci fireste ca simtul ridicolului lipseste cu desavarsire. Al propriului ridicol. Ori poate nu-l preocupa, atata vreme cat sunt altii mai indolenti ca el...) sau, ca sa revin, de tipul specialistilor care au cabinet unde te invita sa stai comod pe-o canapea si sa povestesi cum te urechea tati in copilarie si cum tu ai fi vrut de fapt ca el sa te laude si cum simteai ca l-ai dezamagit rau de tot, motiv pentru care - iata pretiosul diagnostic - acum nu te poti apropia de partea masculina (dupa caz) de teama sa nu-l dezamagesti exact ca pe tati, atunci, in copilarie. Si sa primesti niste palmute grosolane in loc de saruturi morfolite duios pe dupa ceafa... Si cum ma chinuiam eu de zor in lupta mea cu ne-ntelesurile sexuale - adica de ce pe lumea asta placerea nu-i totdeauna la fel, dar mai ales cum s-o faci sa fie la fel, exceptand, desigur, metoda (declarat functionala) inselatului ocazional care salveaza cuplurile, m-a cam trasnit ca-i inutil sa ma strofoc. Ca un pic, un pic de adevar in povestea cu iubirea, care are diverse stadii, s-ar putea sa fie cam pe bune. Dar sexul, sexul cu acelasi partener, sa fie si el pe stadii: adica de la "uau" la "mmm" la "hm" la "m-m" la "ooof" si-n cele din urma doar la "noapte buna"?!
×