x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Natalie Portman e de nerecunoscut pe stradă

Natalie Portman e de nerecunoscut pe stradă

18 Feb 2011   •   17:08
Natalie Portman e de nerecunoscut pe stradă

Este deja un lucru mai mult decât obişnuit ca vedetele şi celebrităţile să se ferească pe cât se poate de bine de paparazzi. Natalie Portman pare, însă, să fie numărul unu, având în vedere că în aceste fotografii poate fi recunoscută doar pentru că se ţine de mână cu logodnicul său, Benjamin Millepied.

Recent, Natalie Portman a spus recent, într-un mediu restrâns, că este extrem de încântată că va avea un băieţel. Sursele din apropierea actriţei au afirmat că atât ea, cât şi logodnicul ei, sunt foarte fericiţi de această veste. Tabloidele, însă, s-au grăbit să pună pe tapet relaţia celor doi, insinuând că Millepied "nu prea mai are timp" pentru logodnica sa. Cel puţin, aşa apare povestea în "In Touch Weekly", care susţine că o altă sursă din apropierea cuplului spune că Millepied a pierdut o serie de programări la medic pe care le avea Natalie, care ar fi dorit să fie însoţită de el.

În plus, s-ar părea că dansatorul pune cariera pe primul loc, fapt care ar îngrijora-o pe Natalie. "Natalie vrea să petreacă mai mult timp cu el, având în vedere că munca ei s-a mai rărit în ultima vreme, dar el lucrează non-stop", ar fi declarat sursa pentru tabloidul american. El are proiecte programate pe viitorii trei ani, iar în prezent este foarte ocupat să realizeze coreografia mai multor spectacole de balet. (foto: celebitchy.com)

×
Subiecte în articol: natalie portman