x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Natalie Portman: "Mă simt ca un clovn când mă dau cu ruj"

Natalie Portman: "Mă simt ca un clovn când mă dau cu ruj"

10 Mar 2011   •   16:12
Natalie Portman: "Mă simt ca un clovn când mă dau cu ruj"
Sursa foto: Lucas Jackson/REUTERS

Natalie Portman afirmă cu naturaleţe că se simte ca un clovn atunci când  foloseşte rujuri de culori îndrăzneţe. Actriţa, care este însărcinată cu primul ei copil, acceptă totuşi intervenţii de machiaj din partea profesioniştilor, chiar şi cu ruj mai puternic, deşi nu îi face plăcere.

"Mă simt ca un clovn dacă pun un ruj "tare", dar recent am experimentat cu nuanţe de roşu. Specialiştii în machiaj mă tot îndeamnă de la o vreme să pun culori "tari", dar parcă nu sunt eu. Încă lucrez la asta", a declarat Natalie, citată de Female First. Actriţa recunoaşte cu aceeaşi naturaleţe că nu se pricepe deloc nici să îşi aranjeze părul. "Când me vede publicul, am părul aranjat de un profesionist - eu habar n-am să fac asta. În familie, toţi avem păr cârlionţat, "evreiesc", atunci când e lung, care ia forma unui triunghi", a mai explicat ea.

Însă Natalie spune că are un simţ bine educat al utilizării parfumului. Probabil de aceea a şi acceptat să devină imaginea Miss Dior Cherie. "În copilărie, am învăţat de la mama să trec printr-un nor de parfum. Ea are un simţ al mirosului foarte sensibil, aşa că am crescut fiind permanent conştientă de acest lucru", îţi aminteşte Natalie. Ea consideră că o nuanţă discretă de parfum te scoate în evidenţă, făcându-te să te simţi elegantă şi fermecătoare atunci când intri într-o încăpere. "Este parte din cum te îmbraci", a mai adăugat ea.

×
Subiecte în articol: natalie portman