x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Natalie Portman suferea de depresie pe vremea în care studia la universitatea Harvard

Natalie Portman suferea de depresie pe vremea în care studia la universitatea Harvard

15 Dec 2010   •   15:07
Natalie Portman suferea de depresie pe vremea în care studia la universitatea Harvard
Sursa foto: Adrien Veczan/REUTERS
Natalie Portman mărturiseşte că a avut "super depresii" pe vremea când studia la universitatea Harvard. E a absolvit Psihologie la această instituţie de prestigiu, în anul 2003. Actriţa spune că în acea perioadă luase în greutate mult şi încerca din răsputeri să facă faţă situaţiei în timpul studiilor. "am avut momente de super depresie. Iarna la Cambridge este grea. Era important să ştii cum să treci prin asta şi, de asemenea, cum să şi ieşi. Aşa înveţi cum să îţi ceri ajutor prietenilor sau specialiştilor, sau să apelezi la mentori".

În ciuda faptului că a luat câteva kilograme în plus în timpul facultăţii, actriţa - care acum joacă rolul unei balerine anorexice în thrillerul "Black Swan" - spune că este mulţumită de sine şi nu va încerca nicipdată să îşi impună limite la mâncare, aşa cum o face personajul ei, scrie showbizspy.com.
"Jur, mănânc! Am mâncat o chiflă acum o oră. Îmi consum propria greutate în humus în fiecare zi. Gătesc mult, fac chiar şi măncare vegetariană la cuptor", a spus cu convingere actriţa. Ea a mai adăugat şi că nu s-ar pune niciodată în situaţia de a se înfometa aşa cum o face cel mai recent personaj interpretat de ea. "Eu sunt opusul - când îmi este foame, mănânc, şi întotdeauna mă asigur că este ceva delicios", a mai spus Portman, amuzată.
Thrillerul "Black Swan", în care Natalie Portman interoretează rolul balerinei anorexice complet consumată de dans, Nina, va ajunge pe marile ecrane din România la sfîrşitul lunii februarie a anului viitor.

×