x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Nicola, vacantain Moldova

Nicola, vacantain Moldova

de Adrian Vaduva    |    03 Feb 2006   •   00:00
Nicola, vacantain Moldova
MONDEN
In ultima vreme Nicola, a fost ocupata pana peste cap atat cu sustinerea unor concerte, cat si cu finalizarea unui nou album discografic. Tocmai de aceea, interpreta asteapta cu nerabdare ca odraslele sale sa intre in vacanta, pentru a pleca timp de cateva zile la munte.
"Vom merge la niste prieteni care au o casa undeva in nordul Moldovei, pentru a-mi incarca bateriile, dar si pentru a sta mai mult timp alaturi de copiii mei. In ultima perioada am fost foarte ocupata: ba am avut concerte de sustinut, ba am stat in studio, de dimineata pana seara - unde am lucrat la noul album - , iar copiii au mers la scoala. Asa ca se simte nevoia unei reuniuni a tuturor membrilor familiei", ne-a declarat cantareata.

SHOPPING. Cunoscuta drept o mare amatoare de cumparaturi, Nicola ne-a spus ca garderoba ei s-a imbogatit din nou. Insa marea dorinta a cantaretei este ca in acest an sa-si achizitioneze un automobil. "Nu m-am gandit inca ce marca va fi, dar un lucru este sigur: imi doresc o masina cat mai sigura", a incheiat solista.

Tom Boxer mixeaza pe ritmuri africane


Zilele acestea, DJ Tom Boxer filmeaza videoclipul celui mai nou LP, "Aye", aflat pe urmatorul sau album - "Tom Boxer prezinta dance". Refrenul melodiei este o veche incantatie folosita de unele triburi africane pentru a avea noroc la vanatoare. "Cantecul are doua variante, una in romana si cealalta in engleza, intrucat acest album nu este destinat exclusiv pietei din Romania. De asemenea, Oxana, vocea melodiei, este o rusoaica foarte frumoasa, care va face senzatie o data cu prima sa aparitie publica", ne-a dezvaluit DJ-ul care l-a incantat pe Mike Tyson. (Adrian Vaduva)

DOMN’POLITIST
Doi politai discuta:
- De ce iti tot freci mainile?
- Ca mi-e frig...
- Da’ de ce nu-ti bagi mainile in buzunar?
- Acolo mi-s manusile.

De ce sta un grup de politisti in fata unei scoli ajutatoare?
E intalnirea de zece ani.

×